Ona

Diskuze

Šest skvělých velikonočních receptů: od mazance po paštiku

Pokud byste rádi trochu vylepšili velikonoční tabuli, nechte se inspirovat nápady kuchařů a pekařů od Kašperských Hor přes Prahu až po Velké Karlovice. Milovníci italské kuchyně pak mohou vyzkoušet slaný italský velikonoční koláč namísto nádivky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To jsou recepty jak pro nějakou laboratoř :-) Když si představím, že podle toho někdo peče a odměřuje si 39 ml mléka nebo 62 g másla :-))) Nebylo by potom od věci, změřit si v odměrném válci i objem žloutku a bílku, aby se náááhodou něco nepokazilo?

6 0
možnosti
Foto

Vážená redakce, a neudělali jste při přepisu receptu na mazanec a jidáše náhodou chybu? Když nalijete 390 ml mléka do 155 g mouky a 42 g cukru, tak budete mít těsto tak leda na lívance a vytvarujete z toho leda prd, natož bochánek nebo nudle...

8 0
možnosti

Taky mi to přišlo nesmysl. Na kostku drždí to vychází 7 těchto jejich dávek. Pak jsem si všiml, že recept je z nějakého pekařství, tak jen v redakci vzali recepturu a vydělili ji na, podle nich, odpovídající množství. Když jsem množství všech ingrediencí vynásobil sedmi, vyšel mi z toho klasický průmyslový, šizený mazanec, i když aspoň bez éček :-(

0 0
možnosti

Jidáše mají být s medem.

2 0
možnosti

to je sekaná a ne paštika

5 0
možnosti