- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tato diskuse je výživná, článek taky. Dobré je, že to je každého osobní věc co konzumuje. Odpovědný je sám sobě a následky rovněž nese sám.
Zapomněli jste na mléko a ztužený tuk.
Mléko...To je ten bílý jed, co vytéká savčím samicím ze žláz?! Brrr! kdo by se tím jenom mohlů živit?!
Základem je nekupovat kamennou (Alpskou,...) sůl, ale MOŘSKOU.
Je zdravější a lépe se s ní solí (dává lepší chuť).
Docent Kohout nepochopil, že o překyselení se mluví o trávicím traktu a ne o krvi.
Každé jídlo je škodlivé. Některé víc, některé míň, ale zdravé není žádné.
Který odborník mohl říct, že je cukr prázdná energie?
To snad nemusel říkat žádný odborník. To je obecně známý fakt u "rychlých cukrů".
Tak přebytek soli NaCl kompenzujte solí KCl, E508
Tak jednoduché to zas není.
NEJEZTE hlavně KOBLIHY ... jsou z jedovaté bílé mouky a cukru. A ještě k tomu zdarma.
Copak koblihy, ale chleba, to je úplný jed.
Jo, jo, závislosti mají holt různé podoby...
Po přečtení věty,že konzumací cukru může člověk dostat cukrovku jsem přestal číst.Nemám zase tolik času ,abych ho plýtval čtením nesmyslů,
To ale není taková pitomost. Diabetes 2. typu se právě vyvine z nadměrné konzumace nejen cukru, kdy se po nějakém čase zvýšené hladiny cukru v krvi inzulínové receptory v buňkách tzv. vyčerpají a stanou méně vnímavými na inzulín.
Já se zasmála tomu, že bílá mouka obsahuje jen jednoduché cukry. Odkdy je škrob jednoduchým cukrem?