Diskuze

Bílí zabijáci v našem jídelníčku: cukr, sůl a mouka

Všechny jsou bílé, i když by jim spíše slušela varovná červená. Bílou mouku, cukr i sůl mělo v jídelníčku lidstvo už před několika stovkami let, ale v přiměřeném množství nebo jen vzácně. My si jich užíváme plnými hrstmi a pomaličku se jimi zabíjíme, řekli odborníci pro magazín Rodina DNES.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tato diskuse je výživná, článek taky. Dobré je, že to je každého osobní věc co konzumuje. Odpovědný je sám sobě a následky rovněž nese sám.;-)

2 0
možnosti

Zapomněli jste na mléko a ztužený tuk. :-P

0 0
možnosti

Mléko...To je ten bílý jed, co vytéká savčím samicím ze žláz?! Brrr! kdo by se tím jenom mohlů živit?!

0 0
možnosti

Základem je nekupovat kamennou (Alpskou,...) sůl, ale MOŘSKOU.

Je zdravější a lépe se s ní solí (dává lepší chuť).

1 0
možnosti

Docent Kohout nepochopil, že o překyselení se mluví o trávicím traktu a ne o krvi.;-D

0 0
možnosti

Každé jídlo je škodlivé. Některé víc, některé míň, ale zdravé není žádné. :-)

0 0
možnosti

Který odborník mohl říct, že je cukr prázdná energie? 8-o

0 0
možnosti

To snad nemusel říkat žádný odborník. To je obecně známý fakt u "rychlých cukrů".

0 0
možnosti

Tak přebytek soli NaCl kompenzujte solí KCl, E508

1 0
možnosti

Tak jednoduché to zas není.

0 0
možnosti

NEJEZTE hlavně KOBLIHY ... jsou z jedovaté bílé mouky a cukru. A ještě k tomu zdarma.

2 0
možnosti

Copak koblihy, ale chleba, to je úplný jed.

0 0
možnosti

Jo, jo, závislosti mají holt různé podoby...

0 0
možnosti

Po přečtení věty,že konzumací cukru může člověk dostat cukrovku jsem přestal číst.Nemám zase tolik času ,abych ho plýtval čtením nesmyslů,

6 2
možnosti

To ale není taková pitomost. Diabetes 2. typu se právě vyvine z nadměrné konzumace nejen cukru, kdy se po nějakém čase zvýšené hladiny cukru v krvi inzulínové receptory v buňkách tzv. vyčerpají a stanou méně vnímavými na inzulín.

Já se zasmála tomu, že bílá mouka obsahuje jen jednoduché cukry. Odkdy je škrob jednoduchým cukrem?

4 2
možnosti