Diskuze

Hovězí loupaná plec je levná a chutná. Nejde zkazit, říká Punčochář

Nemusíte v řeznictví nechat zrovna půlku výplaty, když si chcete pochutnat na dobrém masu. Seznamte se s hovězí loupanou plecí, se kterou můžete v kuchyni nadělat hodně parádiček za rozumnou cenu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P70a21v23l29a 48N88o64v61á

30. 3. 2015 9:04

Pane Sobotka, vy jste mě fakt dostal. Zaměnit hovězí za vepřovou krkovici... podlít "dobrou vodou" ... vy budete asi bezvadnej kuchař. A navíc máte v malíku i kalorické tabulky, když i krkovici píšete, že je dietní. To nejspíš znáte i pojem "light bůček" ne?

1 1
možnosti

P36a41v29l41a 65N85o59v65á

30. 3. 2015 9:06

Co to vlastně je za termín "dobrá voda"?

0 1
možnosti

A mražená zelenina taky není od věci.:-)

2 1
možnosti

P76a21v68l46a 42N74o64v21á

30. 3. 2015 9:28

2 pytlíky. Z té je totiž svíčková nejlepší. :-)

1 1
možnosti

....a kupovaný knedlík ;-D

Pán bude ten...... no...... germán.

1 1
možnosti

.... a kupovaný knedlík ;-D

Pán bude ten.... no.... germán.

2 1
možnosti

Pan Sobotka si z nás dělá legraci.

0 0
možnosti

P69a76v23l48a 93N82o50v47á

30. 3. 2015 9:26

No já v to doufám :-)

1 0
možnosti