Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Čtenářský recept:Steak ze svíčkové, slaninové fazolky a pečená brambora

Za tento recept od nás získává Tomáš Ducheček knihu Dokonalý steak. Blahopřejeme.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J15i60n92d86ř75i49c85h 13Š17k87r50l25a 6692644509

Mám program Bodykey a dal jsem mu to přepočítat. No, je to kalorická bomba. To by trenér nejásal ;-D

Tuky        30g

 

Bílkoviny 96g

Sacharidy20g 

Energie:736 kcalVláknina:4 g

0/−1
10.3.2015 21:22

M85a78r41t44i58n 52F15r36a80n23t59i12š27e79k 7575560823785

to je nápad, koukat na to v noci, přece teď nebudu vařit

+2/0
9.3.2015 0:21

O90n90d45ř25e81j 31Š88i57n48d30l88e84r 2977938966915

Pořád si myslím že na steak jsou lepší kusy masa než až příliš libová a chuťově poměrně fádní a navíc strašlivě drahá svíčková...

+4/−1
8.3.2015 19:45

M55á58j83a 66M86y10s34l21í72k26o46v68á 8338585401678

Jaké časy jsou potřeba na rare či rare-medium, prosím?

0/0
8.3.2015 12:52

M46a39r73t58i49n 63F59r22a68n94t65i16š91e37k 7605180293865

blue rare minutu, rare 2,5, medium rare 3-4, medium 4 a pak už je to fuk, ale jsou to jen doporučené časy důležitější je jak to maso tuhne. Jo všechno je to na obou stranách

0/0
9.3.2015 0:20

B11a97r98b21o52r89a 66S34v51o65b84o29d33o88v88á 6312487688290

A mene obehrany recept nez steak fazolky se slaninou a pecenou bramborou by nebyl?

+4/−3
8.3.2015 11:12

M48á51j91a 98M70y97s90l44í28k29o45v65á 8388495461578

Ježis, tak si udělejte třeba pajšl s knedlíkem...

+4/0
8.3.2015 12:50

P42a67v35l85a 82N90o25v22á 3925378489710

Proč hned knédl? Taky mi to přijde jako celkem běžný recept. Steak a fazolky, toť klasika.

+2/0
9.3.2015 9:16

N75i26n70a 88P90o87k79o44r19n97á 1382235601559

To je pro partu drevorubcu? :-) A co je to bylinkova kostka?

+1/0
8.3.2015 9:16

K47a14t15e10ř55i79n86a 41H55a62l23a81š45k56o36v79á 1155435583297

myslim, ze se jedna o podobnou kosticku jako je bujon/masox, zahledla jsem u mamy v kuchyni. ted jsem nasla od maggi "bujon s bylinkami ze zahradky". ale osobne bych tam radeji dala speticku bileho pepre, eventuelne malou snitku tymianu a/nebo rozmarynu.

+3/0
8.3.2015 14:18

N67i11n58a 55P73o49k68o11r48n43á 1392215351379

Aha, dekuji. Mne fazolky se slaninou prijdou pomerne vyrazne chuti samy o sobe, i kdyz cerstve bylinky by k nim asi byly fajn.

0/0
8.3.2015 15:01







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.