Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Čtenářský recept:Steak ze svíčkové, slaninové fazolky a pečená brambora

Za tento recept od nás získává Tomáš Ducheček knihu Dokonalý steak. Blahopřejeme.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J32i76n79d17ř87i65c82h 39Š56k34r14l86a 6332394869

Mám program Bodykey a dal jsem mu to přepočítat. No, je to kalorická bomba. To by trenér nejásal ;-D

Tuky        30g

 

Bílkoviny 96g

Sacharidy20g 

Energie:736 kcalVláknina:4 g

0/−1
10.3.2015 21:22

M87a15r30t68i20n 87F13r84a78n91t55i79š43e76k 7495370833275

to je nápad, koukat na to v noci, přece teď nebudu vařit

+2/0
9.3.2015 0:21

O70n19d16ř19e33j 74Š35i61n50d86l61e34r 2157628396415

Pořád si myslím že na steak jsou lepší kusy masa než až příliš libová a chuťově poměrně fádní a navíc strašlivě drahá svíčková...

+4/−1
8.3.2015 19:45


M45á86j80a 64M63y66s90l13í13k85o90v83á 8768905371468

Jaké časy jsou potřeba na rare či rare-medium, prosím?

0/0
8.3.2015 12:52

M94a54r68t72i63n 80F94r96a92n84t36i62š97e26k 7675490273135

blue rare minutu, rare 2,5, medium rare 3-4, medium 4 a pak už je to fuk, ale jsou to jen doporučené časy důležitější je jak to maso tuhne. Jo všechno je to na obou stranách

0/0
9.3.2015 0:20

B44a14r49b12o62r17a 51S25v15o30b87o44d76o73v94á 6342867198170

A mene obehrany recept nez steak fazolky se slaninou a pecenou bramborou by nebyl?

+4/−3
8.3.2015 11:12

M70á68j81a 16M84y67s69l81í63k50o15v69á 8328435591868

Ježis, tak si udělejte třeba pajšl s knedlíkem...

+4/0
8.3.2015 12:50

P92a42v54l51a 15N64o22v65á 3885758149490

Proč hned knédl? Taky mi to přijde jako celkem běžný recept. Steak a fazolky, toť klasika.

+2/0
9.3.2015 9:16

N59i87n12a 91P80o40k19o42r74n32á 1432275941469

To je pro partu drevorubcu? :-) A co je to bylinkova kostka?

+1/0
8.3.2015 9:16

K69a60t64e24ř28i21n42a 24H17a40l53a63š65k64o13v68á 1505945903657

myslim, ze se jedna o podobnou kosticku jako je bujon/masox, zahledla jsem u mamy v kuchyni. ted jsem nasla od maggi "bujon s bylinkami ze zahradky". ale osobne bych tam radeji dala speticku bileho pepre, eventuelne malou snitku tymianu a/nebo rozmarynu.

+3/0
8.3.2015 14:18

N14i61n13a 76P51o13k50o54r27n20á 1212345201289

Aha, dekuji. Mne fazolky se slaninou prijdou pomerne vyrazne chuti samy o sobe, i kdyz cerstve bylinky by k nim asi byly fajn.

0/0
8.3.2015 15:01





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.