Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Čtenářský recept:Steak ze svíčkové, slaninové fazolky a pečená brambora

Za tento recept od nás získává Tomáš Ducheček knihu Dokonalý steak. Blahopřejeme.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J38i69n43d32ř84i90c28h 23Š71k74r64l62a 6362464389

Mám program Bodykey a dal jsem mu to přepočítat. No, je to kalorická bomba. To by trenér nejásal ;-D

Tuky        30g

 

Bílkoviny 96g

Sacharidy20g 

Energie:736 kcalVláknina:4 g

0/−1
10.3.2015 21:22

M15a55r13t84i61n 23F74r83a39n33t21i32š46e86k 7325840553815

to je nápad, koukat na to v noci, přece teď nebudu vařit

+2/0
9.3.2015 0:21

O88n93d58ř10e82j 66Š98i41n46d48l13e45r 2467408346425

Pořád si myslím že na steak jsou lepší kusy masa než až příliš libová a chuťově poměrně fádní a navíc strašlivě drahá svíčková...

+4/−1
8.3.2015 19:45

M43á39j34a 52M63y72s16l84í87k49o95v95á 8698225871188

Jaké časy jsou potřeba na rare či rare-medium, prosím?

0/0
8.3.2015 12:52

M65a30r88t97i34n 69F18r71a60n28t78i45š59e85k 7695470263615

blue rare minutu, rare 2,5, medium rare 3-4, medium 4 a pak už je to fuk, ale jsou to jen doporučené časy důležitější je jak to maso tuhne. Jo všechno je to na obou stranách

0/0
9.3.2015 0:20

B97a81r87b58o21r75a 16S49v44o61b76o10d16o76v39á 6402837288600

A mene obehrany recept nez steak fazolky se slaninou a pecenou bramborou by nebyl?

+4/−3
8.3.2015 11:12

M87á82j57a 69M85y36s12l73í34k95o38v38á 8308895291778

Ježis, tak si udělejte třeba pajšl s knedlíkem...

+4/0
8.3.2015 12:50

P35a40v64l23a 22N68o92v84á 3895208719440

Proč hned knédl? Taky mi to přijde jako celkem běžný recept. Steak a fazolky, toť klasika.

+2/0
9.3.2015 9:16

N31i74n73a 58P67o73k90o64r69n53á 1672685911979

To je pro partu drevorubcu? :-) A co je to bylinkova kostka?

+1/0
8.3.2015 9:16

K79a18t78e47ř63i41n23a 90H48a29l22a82š38k23o19v97á 1115215443477

myslim, ze se jedna o podobnou kosticku jako je bujon/masox, zahledla jsem u mamy v kuchyni. ted jsem nasla od maggi "bujon s bylinkami ze zahradky". ale osobne bych tam radeji dala speticku bileho pepre, eventuelne malou snitku tymianu a/nebo rozmarynu.

+3/0
8.3.2015 14:18

N14i80n38a 69P45o32k19o20r98n86á 1752335101309

Aha, dekuji. Mne fazolky se slaninou prijdou pomerne vyrazne chuti samy o sobe, i kdyz cerstve bylinky by k nim asi byly fajn.

0/0
8.3.2015 15:01







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.