- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ráda bych navštívila pana Havlíčka, už proto, že mé dotazy se týkají celé rodiny, kam patří i chronicky nemocní. Ale ouha, v říjnu vás objednají na březen...
Tak vidíte, kdybyste se objednala v říjnu, právě byste byla na řadě
Na jednu stranu je v článku psáno, že je špatně "vařit z polotovarů a průmyslově vysoce zpracovaných pokrmů", na druhou stranu je ve videu opakovaně propagován margarín. Když se podívám na výrobní proces margarínu a jeho složení, tak co jiného než průmyslově vysoce zpracovaný pokrm je margarín v porovnání s máslem? Jinak bych souhlasil, ale ta propagace margarínů mi připadá nesmyslná.
Pokud se ve vašem okolí (o vás vůbec nepochybuji) všichni lidé řídí aspoň částí z uvedených doporučení, tak zřejmě žijete v té Americe. Pokud tomu tak není, tak se jistě najdou čtenáři, které článek bude zajímat a třeba i inspirovat.
Ta čeština mi připomíná poválečné léta: Já tty šit dlouho a moje matka pit tobra sokolovna
První slovo článku a hned hrubka jako prase: výživoví specialista???
Podle mě rozumné rady a v pohodě, těmi by se mohla v klidu řídit většina lidí.
Hm no. Asi ANO. s TĚMA ČERSTVEJMA RYBYMY ŠLÁPL VEDLE§§
Mají se jíst mořské ryby. Mají omega 3 a omega 6 mastné kyseliny,
a to i když jsou ve formě zavináčů nebo oček
Uzená makrela nebo sled je moně vhodná,m jsou tam z chemickjého hlediska benzpyreny a jiníé karcinogeny
to zas ten češtin dostává na frak...