- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
brr když vidim reklamu na Lidl s téma dvouma uzasnakama na vareni a jejich talentem hrani.. tak prepinam!! hruza!
Vvichyssoise se u nás doma jmenuje trochu nesměle pórková.
Jak muzete do clanku s recepty mimo jine dvou michelinskych kucharu zafouknout ten hnus od Dity P., nebo ji vubec mit v titulku ... Co takhle neco od Hrusky tam nemate ???
Gulášovka ve třech fázích blbost, vše dohromady je v pohodě a nejlepší je použít zbytek guláše ze včerejška. Do dršťkový smetana humáč. A na závěr horká jíška do horký polívky???? Nemá se to leknout, aby se to nezdrclo? To jsou recepty jak pojď na mě zboku. Ani mě nenapadne odtud zkoušet ty "exotický".
Gulášovku bych si dala hned, ale ten topinamburový krém...no, mně to podle fotky připadá jako ostrůvek čehosi v moři jarových bublinek.