Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Ochutnejte skvělé polévky od Romana Pauluse, kluků v akci nebo Dity P.

Chcete udělat něco pro sebe? Začněte u dobré polévky. S polévkou můžete hubnout, zahřát se, udělat něco pro své zdraví. Vyzkoušejte recepty špičkových českých kuchařů, které nachystali pro charitativní akci Polívková smršť.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T63o71m23á54š 52G21r81o31s28s67m24a30n88n 6854158892821

brr když vidim reklamu na Lidl s téma dvouma uzasnakama na vareni a jejich talentem hrani.. tak prepinam!! hruza!:-/

0/0
28.1.2015 22:09

J92a13n 36F79r26o85l52í12k 6916290155784

Vvichyssoise se u nás doma jmenuje trochu nesměle pórková.;-)

+1/0
28.1.2015 17:55

R22i82c72h96a41r59d 42K79á67b31a 8519418490130

Jak muzete do clanku s recepty mimo jine dvou michelinskych kucharu zafouknout ten hnus od Dity P., nebo ji vubec mit v titulku ...  Co takhle neco od Hrusky tam nemate ???

+7/0
28.1.2015 15:33
Foto

J33a52n 22M72a82c57u10r69a 4696763662337

Dita je asi polívková, ne?

0/0
28.1.2015 16:44

P70a22v37l77a 38K25v40a43p13i13l43o12v96á 7629338144907

Gulášovka ve třech fázích blbost, vše dohromady je v pohodě a nejlepší je použít zbytek guláše ze včerejška. Do dršťkový smetana humáč. A na závěr horká jíška do horký polívky???? Nemá se to leknout, aby se to nezdrclo? To jsou recepty jak pojď na mě zboku.   Ani mě nenapadne odtud zkoušet ty "exotický".

+5/0
28.1.2015 14:16

J19a39n39a 48K66u53b72o44v70á 6779722388190

Gulášovku bych si dala hned, ale ten topinamburový krém...no, mně to podle fotky připadá jako ostrůvek čehosi v moři jarových bublinek.

+3/0
28.1.2015 10:20

V59e29r84o68n75i83k79a 97V61e74s74e25l41á 7205257444443

;-D

+1/0
28.1.2015 13:20

A66l26e65n65a 66V42e63s36e17l87á 3333851285848

No, když to takhle řeknete, tak jo...

Ale v poslední době jsem podle něj párkrát zkoušela něco uvařit a vždy na tom receptu bylo něco, co se mi na pohled zdálo divné. Ale na hotovém výrobku jsem musela uznat že jo, že to byla ta tečka, bez které by tomu něco chybělo.

Asi tu michelinskou hvězdu nemá jen tak zadarmo...

+1/0
28.1.2015 13:52

J11a94n46a 59K70u67b36o84v60á 6749812598190

Jojo,to beru, jen se mi prostě nelíbí ten obrázek:-)

+2/0
28.1.2015 13:55

A54l78e89n68a 91V46e18s13e97l22á 3773481145498

No, vypadá to divně, to máte pravdu. :-)

A topinambury jsme sice kdysi mívali doma na zahradě jako plevel, ale dnes ani netuším, kde bych je shnala, tak to nejspíš testovat nebudu.

0/0
28.1.2015 14:00
Foto

J33a18n 67M23a41c94u41r21a 4886333312907

Mají je zahradnictví Lukon Bulbs nebo Lukon Glads, zasílají. Nebo kdekoliv jinde k vyhledání a objednání.

0/0
28.1.2015 16:44

A57l26e81n24a 69V29e16s71e94l10á 3323371575148

Tak abych si dvě hlízy topinamburu na jednu polévku nechala specielně na objednávku zasílat.. takovej luxus si zas nepředstavuju ani u polévky od michelinského kuchaře. :-/

0/0
28.1.2015 22:33







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.