Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Ochutnejte skvělé polévky od Romana Pauluse, kluků v akci nebo Dity P.

Chcete udělat něco pro sebe? Začněte u dobré polévky. S polévkou můžete hubnout, zahřát se, udělat něco pro své zdraví. Vyzkoušejte recepty špičkových českých kuchařů, které nachystali pro charitativní akci Polívková smršť.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T83o56m84á90š 35G54r79o83s39s60m50a42n31n 6154508842181

brr když vidim reklamu na Lidl s téma dvouma uzasnakama na vareni a jejich talentem hrani.. tak prepinam!! hruza!:-/

0/0
28.1.2015 22:09

J24a20n 19F89r27o30l23í83k 6476240455864

Vvichyssoise se u nás doma jmenuje trochu nesměle pórková.;-)

+1/0
28.1.2015 17:55

R14i14c32h46a35r18d 28K17á19b22a 8539458790320

Jak muzete do clanku s recepty mimo jine dvou michelinskych kucharu zafouknout ten hnus od Dity P., nebo ji vubec mit v titulku ...  Co takhle neco od Hrusky tam nemate ???

+7/0
28.1.2015 15:33

J13a65n 15M77a72c24u37r86a 4216563842267

Dita je asi polívková, ne?

0/0
28.1.2015 16:44

P92a38v64l76a 50K16v65a48p52i55l45o20v83á 7789428664107

Gulášovka ve třech fázích blbost, vše dohromady je v pohodě a nejlepší je použít zbytek guláše ze včerejška. Do dršťkový smetana humáč. A na závěr horká jíška do horký polívky???? Nemá se to leknout, aby se to nezdrclo? To jsou recepty jak pojď na mě zboku.   Ani mě nenapadne odtud zkoušet ty "exotický".

+5/0
28.1.2015 14:16

J15a97n65a 54K47u96b20o28v41á 6459712718760

Gulášovku bych si dala hned, ale ten topinamburový krém...no, mně to podle fotky připadá jako ostrůvek čehosi v moři jarových bublinek.

+3/0
28.1.2015 10:20

V27e21r89o50n91i34k78a 54V44e13s38e24l83á 7595197694673

;-D

+1/0
28.1.2015 13:20

A88l45e94n30a 21V51e86s60e48l89á 3663651315748

No, když to takhle řeknete, tak jo...

Ale v poslední době jsem podle něj párkrát zkoušela něco uvařit a vždy na tom receptu bylo něco, co se mi na pohled zdálo divné. Ale na hotovém výrobku jsem musela uznat že jo, že to byla ta tečka, bez které by tomu něco chybělo.

Asi tu michelinskou hvězdu nemá jen tak zadarmo...

+1/0
28.1.2015 13:52

J29a76n80a 78K28u97b93o37v49á 6429302608620

Jojo,to beru, jen se mi prostě nelíbí ten obrázek:-)

+2/0
28.1.2015 13:55

A61l25e33n23a 60V19e71s77e82l36á 3803951105478

No, vypadá to divně, to máte pravdu. :-)

A topinambury jsme sice kdysi mívali doma na zahradě jako plevel, ale dnes ani netuším, kde bych je shnala, tak to nejspíš testovat nebudu.

0/0
28.1.2015 14:00

J63a40n 85M87a86c77u80r63a 4936163772397

Mají je zahradnictví Lukon Bulbs nebo Lukon Glads, zasílají. Nebo kdekoliv jinde k vyhledání a objednání.

0/0
28.1.2015 16:44

A51l68e93n17a 54V87e89s90e33l97á 3323661525158

Tak abych si dvě hlízy topinamburu na jednu polévku nechala specielně na objednávku zasílat.. takovej luxus si zas nepředstavuju ani u polévky od michelinského kuchaře. :-/

0/0
28.1.2015 22:33







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.