Diskuze

Uvařte si české menu s výraznými chutěmi perníku, povidel a višní

Šéfkuchař Václav Frič z restaurace Na Pekárně je velký milovník a popularizátor klasické české kuchyně. Přesvědčí vás, že i v této zdánlivě tradiční disciplíně lze stále objevovat nové obzory.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Jednou byl u pólrajcha a ukázalo se, že neumí svíčkovou a má zcestné názory (prý je i pro dospělé nejlepší jídlo, které chutná dětem). Takže svíčková byla veledsladká. Děkuji, nechci.

0 0
možnosti
Foto

V21a59c69l49a70v 52M17a36c55h

25. 1. 2015 14:58

K Václavu Fryčovi do Čakoviček se vyplatí zajet osobně. Recept je sice detailně popsaný, že to láká si menu uvařit doma sami, ale zážitek z restaurace Na pekárně je nezaměnitelný. Již po příchodu dostanete do ruky poctivě namazaný krajíc domácího chleba se škvarkovou nebo vajíčkovou pomazánkou, ochutnáte vlastní pivo vařené přímo pro tento hostinec z malého českého pivovaru a budete mít jediný problém - co si z denní nabídky vybrat nejdříve a co ponechat až na příští návštěvu. Doporučuji reservaci předem.

0 0
možnosti
LM

Až na to "y" ve jméně souhlasím ))

1 0
možnosti