Ona

Diskuze

Tajemství úžasných svátečních koláčků: potřete je máslem a vanilkovým rumem

Chystáte svatbu nebo rodinnou oslavu? Pak si nenechte ujít recept na sváteční koláčky s originálními náplněmi, které pro vás připravil šéfkuchař Michal Nikodem spolu s šéfcukrářkou Hankou konečnou z hotelu Aria. A při jejich pečení prozradili triky, díky kterým získají vaše koláčky nezaměnitelný chuťový punc.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

L11e15n32k83a 64N45o43v27á

9. 1. 2015 10:18

Nechat kynout jen 20+15 minut? Já myslela, že čím déle těsto kyne, tím lépe, jinak je cítit droždím a hůř se tráví. Vždyť i cukráři často říkají, že jim těsto kyne i dva dny 8-o prostě ho občas znovu prodělají a  nechají ho kynout.

0 0
možnosti
RT

a když nemáte máslo, dejte tam rum R^

0 0
možnosti