Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Tajemství úžasných svátečních koláčků: potřete je máslem a vanilkovým rumem

Chystáte svatbu nebo rodinnou oslavu? Pak si nenechte ujít recept na sváteční koláčky s originálními náplněmi, které pro vás připravil šéfkuchař Michal Nikodem spolu s šéfcukrářkou Hankou konečnou z hotelu Aria. A při jejich pečení prozradili triky, díky kterým získají vaše koláčky nezaměnitelný chuťový punc.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L54e65n28k83a 84N73o84v10á 9805528775141

Nechat kynout jen 20+15 minut? Já myslela, že čím déle těsto kyne, tím lépe, jinak je cítit droždím a hůř se tráví. Vždyť i cukráři často říkají, že jim těsto kyne i dva dny 8-o prostě ho občas znovu prodělají a  nechají ho kynout.

0/0
9.1.2015 10:18

R97o65m24a45n 29T10y71č56k98a 3487618131367

a když nemáte máslo, dejte tam rum R^

0/0
7.1.2015 23:55





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.