Diskuze

Nejlepší domácí vánočka a úžasný vaječný koňak. Chystaly jsme Vánoce

Rozhodnutí přihlásit se na kurz pečení vánočního cukroví padlo u kafe s kamarádkami a z čisté euforie. Teprve pak přišly pochybnosti, ale to už jsem ostatní nemohla zradit. Ale nebude to ostuda? Teoreticky bych mohla být babičkou a ty by přece měly být v kuchyni učitelky a ne žákyně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M61a28r21t67i36n 91O23c14h

30. 12. 2014 23:48

Tvl to pekly sadrovyho jezka i s bodlinama.

0 0
možnosti

Jak vznikne z 500 ml Salka a 350 ml tuzemáku 800 ml likéru?

Proč se to Salko má ohřívat a pak chladit? Jako aby to vypadalo vědecky? :-)

0 0
možnosti
Foto

M45a93r79t19i49n 23O44c71h

30. 12. 2014 23:47

500+350=850-50 co vybryndaly = 800 Ne?

0 0
možnosti

Zkuste dát polovinu cukru, vánočka bude i tak sladká až až a nebude mít tendenci tolik ujíždět. Nemusíme následovat příšerným přeslazením americké recepty.

1 0
možnosti

Já bych se mírného ujetí vánočky nebála. Ty prasklinky jsou chuťově nejlepší :-)

3 1
možnosti

Pche, praskliny že jsou nejlepší? To je jak jíst prasklej párek :D Ani nápad! (ale znám pár lidí, kteří by se o prasklej párek porvali, to je fakt :D)

0 0
možnosti

J82a62n 65P76a10z56d33e69r35a

16. 12. 2014 0:33

to maj teda v pekárnách asi velkou spotřebu špejlí....;-D

0 0
možnosti

to asi ne, pochybuju, ze v pekarne delaji patrovou vanocku. a vzhledem ke konzistenci koupovane vanocky neverim ani v radny podil masla v teste, spis to odhaduju na nejakou pridanou smakuladu (treba xanthan, fosforecnany a podobne). takze tam asi spejlovat opravdu netreba, zahustovadla to udrzi Rv

1 0
možnosti