- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tvl to pekly sadrovyho jezka i s bodlinama.
Jak vznikne z 500 ml Salka a 350 ml tuzemáku 800 ml likéru?
Proč se to Salko má ohřívat a pak chladit? Jako aby to vypadalo vědecky? :-)
Zkuste dát polovinu cukru, vánočka bude i tak sladká až až a nebude mít tendenci tolik ujíždět. Nemusíme následovat příšerným přeslazením americké recepty.
Já bych se mírného ujetí vánočky nebála. Ty prasklinky jsou chuťově nejlepší
Pche, praskliny že jsou nejlepší? To je jak jíst prasklej párek :D Ani nápad! (ale znám pár lidí, kteří by se o prasklej párek porvali, to je fakt :D)
to maj teda v pekárnách asi velkou spotřebu špejlí....
to asi ne, pochybuju, ze v pekarne delaji patrovou vanocku. a vzhledem ke konzistenci koupovane vanocky neverim ani v radny podil masla v teste, spis to odhaduju na nejakou pridanou smakuladu (treba xanthan, fosforecnany a podobne). takze tam asi spejlovat opravdu netreba, zahustovadla to udrzi