Diskuze

Netradiční cukroví: nugátové kostky, krémové květy a kaštanové poleno

Řezy a rolády nepatří mezi typické české vánoční cukroví, ale proč je nevyzkoušet a neobohatit tak svou domácí kolekci vánočních dobrot?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímalo by mne, proč se dávají do krému syrové žloutky? Vždyť to může způsobit salmonelu. Opakuje se to často a v hodně receptech, hlavně na nepečené cukroví.

Já bych se toho tedy bála. Nebo že by to rum zachránil?

4 0
možnosti

Tak tam zkuste dát vařené žloutky....;-D;-D;-D

3 0
možnosti

Do receptů bych psal jenom máslo, rostlinný tuk je zhouba většiny našich cukráren, pak se není čemu divit, že se to cpe do všeho;-€

11 0
možnosti

tak tak, to cukroví s máslem je nesrovnatelně lepší...:-)

1 0
možnosti

"krémové květy" se již před 30 lety jmenovaly "lotosové květy" a pekly se ze světlého těsta - jak je v receptu a nikoli na obrázku

0 0
možnosti

A ty pistaciove dortiky jsou makronky...

0 0
možnosti

Kde je na té fotce nugátových kostek to světlé těsto ?

6 0
možnosti

omylem to obarvili všechno...;-D

1 0
možnosti

Poleno snad je francouzské vánoční ...., ale pečou veliké, ne polínka...

0 0
možnosti