- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zajímalo by mne, proč se dávají do krému syrové žloutky? Vždyť to může způsobit salmonelu. Opakuje se to často a v hodně receptech, hlavně na nepečené cukroví.
Já bych se toho tedy bála. Nebo že by to rum zachránil?
Tak tam zkuste dát vařené žloutky....
Do receptů bych psal jenom máslo, rostlinný tuk je zhouba většiny našich cukráren, pak se není čemu divit, že se to cpe do všeho
tak tak, to cukroví s máslem je nesrovnatelně lepší...
"krémové květy" se již před 30 lety jmenovaly "lotosové květy" a pekly se ze světlého těsta - jak je v receptu a nikoli na obrázku
A ty pistaciove dortiky jsou makronky...
Kde je na té fotce nugátových kostek to světlé těsto ?
omylem to obarvili všechno...
Poleno snad je francouzské vánoční ...., ale pečou veliké, ne polínka...