Diskuze

UKÁZKA: Kulinářská bible radí, jak být v kuchyni za Francouzku

Základní příručka milovníků gastronomie vás naučí nejen vařit jako rodilá Francouzka, ale také se tak pohybovat v kuchyni. Umění francouzské kuchyně Julie Childové mnozí považují doslova za bibli mezi kuchařkami. My vám z ní přinášíme ukázku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cokoladova pena neni fondant au chocolat, ale mousse au chocolat. Mezi fondant au chocolat a mousse au chocolat je DOST velky rozdil - bud je blbe preklad cele knihy, nebo je to prispevek, ktery redakce splacala nejak narychlo :-/ a vubec si nedala pozor. Proste - mezi kouskem "buchty" s vlacnym, jakoby tekutym stredem a cokoladovou penou proste rozdil je... ;-D Ale mozna mam proste jenom trochu "postizeni" proto, ze FR umim ;-D

2 0
možnosti

Objednáno. Na tuhle knížku jsem se hrozně těšila, tak doufám, že nezklame. Už se těším.https://www.youtube.com/watch?v=zA2ys8C-lNk

0 0
možnosti

Chudáci chlapi. Teď musí být v kuchyni za Francouzky, když chtějí něco uvařit.

0 3
možnosti

Jak byt v kuchyni za Francouzku ? Nevarit ! ;-D Koupit mikrovlnku, zajit do Picard a vecere je na stole :-P

0 4
možnosti

Různé bible radí různé blbosti.

1 4
možnosti

Konecne vysel preklad! Sice stoji 600, ale stoji za to ;-)

6 0
možnosti