- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Rizky uz delavala moje babicka zasadne v troube, tuk se neprepaluje, n ikde nic nepachne, jsou zdravejsi a chutnejsi
Když vaří pan Sapík tak to se mnou nic nedělá (navíc vypadá, že by mohl dostat každou chvíli infarkt). Ale když vaří Zdéňa "Polrajchůj", tak mi tečou sliny! :D
Nevěřil bych tomu, ale výborný je řízek se skořicí přidanou do mouky.
....já řízky smažím na pánvi na sádle - zprudka na barvu - pak je dám na plech, na pečící papír a klidně nechám hodinu, až hodinu a půl dodělávat při teplotě do 100 stupňů, spíš na 85...krásně dojdou, přebytečný tuk zůstane na papíře, jsou křupavé a kupodivu i taková kuřecí prsa, či řízky z kýty jsou nádherně měkoučke a šťavnaté...
Super tip,díky,zkusím.Známý mi už vyprávěl,jak babička nechává dojít řízky v troubě a že jsou úžasné,ale nevěděl přesně,jak to dělá.
Mate zmrzly drzky? - Ne, my tady topime ...
A když nemáte maso, tak tam dejte citron...
Hruska,jen vyjety motorak s auta,nebo na soplu.
když řízek, tak jedině na másle...olej fuj.