Diskuze

Řízky dopékám v troubě mezi chlebem, prozradil šéfkuchař Jan Punčochář

Řízek Češi milují, ať už jde o nedělní oběd nebo Vánoce. Zeptali jsem se špičkového šéfkuchaře Jana Punčocháře na všechno, co potřebujeme vědět, abychom si pochutnali na šťavnatém a zároveň křupavém masu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J81a25r50a 49R93a23n69k

26. 12. 2014 0:10

Rizky uz delavala moje babicka zasadne v troube, tuk se neprepaluje, n ikde nic nepachne, jsou zdravejsi a chutnejsiR^

0 0
možnosti

Když vaří pan Sapík tak to se mnou nic nedělá (navíc vypadá, že by mohl dostat každou chvíli infarkt). Ale když vaří Zdéňa "Polrajchůj", tak mi tečou sliny! :D

2 0
možnosti

Nevěřil bych tomu, ale výborný je řízek se skořicí přidanou do mouky.

0 0
možnosti

....já řízky smažím na pánvi na sádle - zprudka na barvu - pak je dám na plech, na pečící papír a klidně nechám hodinu, až hodinu a půl  dodělávat  při teplotě do 100 stupňů, spíš na 85...krásně dojdou, přebytečný tuk zůstane na papíře, jsou křupavé a kupodivu i taková kuřecí prsa, či řízky z kýty jsou nádherně měkoučke a šťavnaté...

3 1
možnosti

Super tip,díky,zkusím.Známý mi už vyprávěl,jak babička nechává dojít řízky v troubě a že jsou úžasné,ale nevěděl přesně,jak to dělá.

0 0
možnosti

Mate zmrzly drzky? - Ne, my tady topime ...

5 0
možnosti

M82i93l95a14n 34P88a12c16e39k

2. 12. 2014 19:35

"smažené telecí držky" ;-DR^

0 0
možnosti

A když nemáte maso, tak tam dejte citron...

1 0
možnosti

Hmmm. Mnam. Citron v trojobalu.

1 0
možnosti

K38a75m93i37l 70C71e82c12h

2. 12. 2014 18:48

Hruska,jen vyjety motorak s auta,nebo na soplu.

1 1
možnosti

Co na to Láďa Hruška?

0 1
možnosti

J93a79n 60M38a14z48ů61r65e15k

2. 12. 2014 17:58

když řízek, tak jedině na másle...olej fuj.

3 4
možnosti