Diskuze

Umíte českou vánoční omáčku? Podělte se o vánoční recepty a vyhrajte

Advent začíná a vánočně je proto laděný i další díl Herbáře České televize. Kateřina Winterová s Lindou Rybovou zaměří pozornost hlavně na děti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Žádnou omáčku jsme nikdy nedělali. To je něco ke kaprovi ale odjinud.

0 0
možnosti

Jak se drtí sušené švestky které jsou mazlavé

0 0
možnosti

Hispterske biopeklo...Rv

0 0
možnosti

Dneska už vaří v televizi kdejaká ..........

1 0
možnosti

Hipsteřina těžká dřina

1 0
možnosti

J84i10ř94í 29B31o57č19e19k

1. 12. 2014 13:00

my děláme švestkovou polévko-omáčku. rozvařit rumové perníčky, přidat sušené švestky, hrozinky, mandle, případně rum a podle chuti dosladit

0 0
možnosti

BIO, retro, trendy hypsterské peklo.

0 0
možnosti

Proč tu píšou o tradiční vánoční omáčce, když to byl kapr na černo a ještě se nejedl na celém území Čech, ale hlavně na jihu? Postupně byl ale vytlačen kapřím řízkem s bramborovým salátem, protože kapr na černo každému nechutná a nedají se na to sehnat suroviny, zvláště sirup z melasy. V chudších rodinách se jedl s vánočkou a někde je vánočním jídlem dodnes.

Proč nám ale dámy vnucují nějaký anglický pudink? K českým Vánocům patří cukroví. A ne ladajaké cukroví! České a slovenské cukroví, jaké umí upéct české hospodyňky, NIKDE na světě neexistuje! Tolik chutí. vůní a rozmanitých náplní, to fakt jinde na světě nenajdete.

2 0
možnosti

Děvčata mají pěkné šaty. Takové stejné...;-DR^

3 0
možnosti

Tak i ta děvčata jsou taková.......stejná;-)

1 0
možnosti

Rekl bych, ze ani jeden uvadeny recept nema se zdravim moc spolecneho. Prazene orisky, mrtva, zakyselujici strava.Kureci maso, to same. Vanocni omacka uplne stejne znicena varenim. Omacka neni potreba varit, na to staci kvalitni mixer a hned jite podstatne kvalitneji.

1 1
možnosti

Už zase ty bláboly o zakyselování.

4 0
možnosti