- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
těmhle holkám nevěřím, že umí vařit.
Neni to zadna haute cuisine, ale delaji to s radosti a ty recepty jsou primerene jednoduche a zdrave. Zaplatpanbuh za ne.
žvatlavost hereček je nekoukatelná, dnes vedení čt a rozhlasu do pořadů angažuje herce a je to většinou ke škodě věci.
Máte chybu v nadpisu, správně má být polévkový.
Když už tak polévkoví.....když chceš někoho opravovat, tak začni u sebe....
Díval jsem se na ně jen jednou... mně ta Rybová přišla nějak mimo (nebudu polemizovat proč a z čeho ) To se raději inspiruji recepty z Prakulu...
Kde vzít vyneseného lososa ? Pstruh lososovitý, 360,- Kč / kg.
To už je lepší husa.
Z 1 slepice uděláte 15 porcí polévky + 6 hlavních jídel.
Výnosná, vynesená slepice.
Češi mají rádi polévky tím víc, čím je venku horší počasí? Nebo jak mám pochopit tu první větu?
Asi tak,že když je sychravo,tak polévka pěkně zahřeje.V letním parnu to není třeba,aspoň já to tak mám.
Na Herbář jsem se jednou kouknul.
Chvilku to docela šlo, ale potom tam Linda začala žvanit nesmysly o bílém a hnědém cukru , tak jsem obě dal do šuplíku "Biomasa" a už se asi na jejich pořady dívat nebudu.
Mě to ještě potvrdila kostka biovývaru... :-)
Minestrone mam moc rada- vylepsuji ji ale italskym buckem(panchettou;))