Diskuze

Upečte si svatomartinské rohlíčky a pochlubte se svým pekařským umem

Martinské rohlíčky nebo podkovy se připravovaly koncem října, kdy končila čeledínům služba a vyráželi za prací jinam. Sladké pečivo plněné mákem si můžete přichystat s pomocí Lindy a Kateřiny z Herbáře. A pokud se ostatním pochlubíte svým pekařským uměním, můžete vyhrát kuchařku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Radši bych to nepekla. jediná věc,kterou bych zkusila je ten perník do máku ! Jenom pro změnu . Chybí tam skořice ,a citronová kura ,takže ne!

0 0
možnosti
EJ

E10v18a 76J66u91s22t72o42v30á

3. 11. 2014 11:44

I s tou plnkou se mi to nejak nezda... Nebude tech preklepu vice?;-D

1 0
možnosti
PB

P40a68v16e39l 74B75e85r46a36n

3. 11. 2014 12:55

Ten mák by mohl být OK - hrnek máku na hrnek mléka - a mletý mák moc neváží... V praxi lze vždy použít při vaření/pečení nejpřesnější údaje - tj. dejte toho tam "přiměřeně"... ;-)

1 0
možnosti
JE

Z kombinace 250g mouky a 250ml mléka bude tak leda hustší těsto na lívance, určitě ne tužší těsto na martinské rohlíky

1 0
možnosti
PB

P70a40v70e29l 55B19e30r68a71n

2. 11. 2014 22:03

Jj, také bych odhadoval množství mouky minimálně na dvojnásobek... Je to zřejmě recept s překvapením... ;-)

3 0
možnosti