Diskuze

Pět zdravotních důvodů, proč si dát čokoládu

Chrání pokožku před stárnutím, zvýší vaše libido, prospěje srdci, či prodlouží délku života. Kvůli následujícím důvodům byste neměli cítit výčitky svědomí, až si příště dáte čokoládu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Nu,já mám čokoládu strašně rád,ale druhý den poulím očima na WC.Je to porod.

0 0
možnosti
Foto

Jako  šestý důvod proč jíst čokoládu je vysoký obsah purinů v kakau. Jezte ji denně a protože je návyková, ani nebudete mít čas si uvědomit, že vám mohou uříznout nohu, protože z těch purinů budete mít dnu

0 3
možnosti
PHH

Šest důvodů proč si nedat čokoládu. 1) V čokoládě jsou povolená 3% živočišných příměsí. Kdo má rád červy  a brouky, tomu to nevadí. 2) Čokoláda zpomaluje peristaltiku, dochází k neprůchodnosti střev. 3) Theobromin je návyková látka, může docházet k nekontrolované konzumaci. 4) Vysoký obsah cukru zatěžuje organismus. 5) Čokoláda vzhledem ke své adhezivní schonosti a vysoké koncentraci cukrů může způsobit nadměrnou tvorbu plaku, který je příčinou parodontu a zubních kazů. 6) Flavonoidy jsou i ve zdravější stravě. :-)

0 4
možnosti
JS

4) vysoký obsah cukrů čokoláda, o které mluví článek, nemá (resp ona kakaová složka jich má přirozeně skoro nula) a 90% čokoláda jich má kolem 11g/100g. tím padá i 5), a 6) ano, ale jiné, flavonoidů je spousty :-) (na druhou stranu vám tam chybí, že čím víceprocentní čkoláda, tim větší množství nasycených tuků, což je nutné hlídat :-) )

3 0
možnosti
KP

Prave jsem snedla pul tabulky Ritter mlecna s mandlema. Mnam mnam.

2 0
možnosti
LN

L72a62d73a 25N49o88v73a82k

30. 9. 2014 18:55

a co děláte dnes večer...?V

2 0
možnosti
HP

Ja to rikam porad ze cokolada je velmi zdrava. Priznam se ze jsem coko-zavislak a kousek cokolady mi vzdycky zvedne naladu - coz je dobre pro me zdravi. ;-)

5 0
možnosti
PV

A co na to pan výživový poradce Havlíček?

1 0
možnosti
MM

Toho paka bych se nezeptal ani, kolikátýho je :-)

0 0
možnosti
MS

Takhle cloveka nalakaji nadpisem na clanek, jenom aby se dozvedel, ze maji na mysli tu hnusnou horkou vysokoprocentni cokoladu a ne tu dobrou mlecnou ;-D

3 2
možnosti
MK

kvalitní hořká čokoláda je dobrá. A to jsem velký zastánce mléčné :-).

Ale nejradši mám čokošku co jsem našel v Kauflandu:

Rauch Plantagen-Shokolad (výrobce) čokoška Puerto Cabello 43%.

To je výborná mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa. R^

0 0
možnosti
LU

Doufám, že kvůli genderové vyváženosti bude další článek Pět zdravotních důvodů, proč si dát pivo. Nebo Zdravotní důvod, proč si dát pět piv. Prostě něco v tomto duchu.

6 0
možnosti
LP

Jo jo pěkně genderově vyváženě. Ženský čokoládu, muži pivo a běda chlapi jak si dáte tu čokoládu fuj fuj. To by nebylo genderově vyvážené. Stačí že já zcela nevyváženě piju to pivo ;-D

1 0
možnosti
JD

J59a54n 52D60o11u32d58a

30. 9. 2014 13:07

Podle pruzkumu snim rocne 2 x vice cokolady, nez prumerny evropan. A to se snazim velmi mirnit. Na vahu ma spis pozitivni vliv (nezvysuje). Ovsem nejim ty nejlevnejsi, ty nejsou dobre, je to blato s pochybnym slozenim.

2 0
možnosti
MV

Ano máte pravdu, když sníte celou čokoládu, tak uchráníte kůži manželky před stárnutím :D

5 0
možnosti