Diskuze

Rady Zdeňka Pohlreicha: jak napravit katastrofy při vaření

… a za stálého míchání lijeme do záchodu. Tuhle situaci nejspíš zažil každý, kdo se občas motá v kuchyni, a různé pohromy se nevyhýbají ani profesionálním kuchařům. Spoustu věcí však můžete při vaření zachránit, jen je třeba vědět, jak na to.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Pohlreich je poslední dobou případ sám pro sebe :-/

0 0
možnosti
PN

Hrudky z těsta odstraníte pomocí ručního mixéru nebo cedníku.  To by jeden nevymyslel. ;-D

0 2
možnosti
Foto

J77i62ř28í 69R38o82h59a94n

1. 9. 2014 15:58

Mě se nedávno stalo, a musím se přiznat, že kdyby mi při hledání vařečky náhodou nepadl zrak na cedník, nenapadlo by mě to těsto procedit. Já nejsem kuchař, a tak mě tohle na první pohled nejlogičtější řešení nejdřív vůbec nenapadlo, původně jsem chtěl ty cucky vytahat lžičkou. Ale každý den se učím něco nového.

5 0
možnosti
Foto

Ne lehce připálenou omáčku ještě dokáže pomoci rozpálená naběračka do ruda, nevím jak je to možné ale funguje to.

0 0
možnosti
JK

Takze kvuli zachranene omacce znicim naberacku? :) ... a to tim staci tu omacku nabirat, nebo se to tim zamicha, nebo jak to je? :)

0 0
možnosti
LO

Parádní rady, to jsem nevěděl. R^;-D

0 2
možnosti
VV

takže v podstatě 6-7rad, ne?

1 0
možnosti
Foto

Když se jídlo nepovede... objednejte pizzu... :-P

12 0
možnosti
PK

J20i64ř58í 96Š10v85a33g51r

31. 8. 2014 17:38

A když je to moc hustý, přidejte tam vodu.

Rady jak pro děti.

6 0
možnosti
AK

Radši přidávám vývar.

4 1
možnosti
MN

A teď raďte mistři kuchyně. Nedávno jsme vařili vývar, slepičí. Přes noc že ho necháme a druhý den doladíme. Jenže ještě horký jsme ho dali do chladné místnosti a to byl asi ten problém. Dochutit se to nedalo, cítit to bylo jako hrachovka, chuť nevalná, taková mírně nakyselá. Nakonec se vylila, ale dá se takový vývar ještě vůbec zachránit? Díky.

0 0
možnosti
PN

Jak moc chladné? Jestli byl kyselý, tak mi přijde, že byl prostě v teple a zkysl...?

3 0
možnosti
PB

Proč je tento článek v rubrice "Ona dnes"? Copak chlapi nevaří?8-o

3 0
možnosti
Foto

Protoze to kazdej kuchar zna:D

8 0
možnosti
PK

Můj největší kuchařských prǔšvih: Pozvalajsem návštěvu ne králičí stehna na víně a na slanině. Velmi dobrý osvědčený recept. Sedm stehen stejné velikosti a jedno větší. Utekla jsem to, píchla do jednoho stehna s tím, že je to dost, sundala skleněnou poklicia dala zpét do trouby opéct. Mezitím jsem umyla poklici. Pak jsem to vydala a zjistila, že to větší stejnou je ještě tužší, znovu jsem to přiklopila TOU umytou poklicí a dala zas do trouby. Do půl minuty z trouby rána jak z děla. Z králíka na víně byl králík na skle. Po chvíli zděšení a po slovech, běžte děti naproti do hospody něco koupit .... Jsem šťávu přecedila přes nejjemnější sitko a pečlivě pinzetkou obrala nožičky od střepů. To nejlepší však bylo pryč.

0 0
možnosti
JK

To jako ze jste po takove nehode to jidlo servirovala?? ... to jste si byla opravdu tak jista, ze tam zadny sklo nekde nezustalo? To ja bych takhle asi neriskoval. Jidlo neni u nas zas tak vzacny, aby se nemohlo vyhodit, i kdyz osobne to delam taky velmi nerad.

0 0
možnosti