Diskuze

Odlehčete své večeře s mořskými rybami, bylinkami a tofu

Šéfkuchař pražské restaurace La Strada Ristorante Jan Souček, patří mezi mladé mistry svého oboru snažící se posunout výše laťku české gastronomie. Vyzkoušejte si jeho recepty na lehké večeře, se sojou v podobě lehké smetany nebo jako tofu a se zdravými rybami a čerstvými bylinkami.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je asi nějaká skrytá reklama, jako všechno tady. Mořský ryby mě nelákaj ani večer ani v poledne. Já jsem tvor vnitozemskej a jim co je zdejší. Stejně jako mě nebere anananas.

1 0
možnosti

Když už rybu, tak pstruha, candáta, štiku.... Naštěstí jsme rodina rybářů, tak ty mořský ryby a potvory k životu nepotřebujeme.

0 0
možnosti
Foto

Večeře s mořskými rybami máme ještě navíc odlehčit, nebo máme své večeře odlehčit mořskými rybami...?

1 0
možnosti
Foto

Bez toho "S" v nadpisu, prosím...;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Možná redakce tyhle pitomosti dělá schválně, aby články určitě nezůstaly bez reakce...

0 0
možnosti