Diskuze

Voskování i koupel v chloru. Co se děje s jídlem, než ho koupíte

Někdy je těžké odhalit, co všechno se vlastně skrývá v obyčejném chlebu nebo v zářivě se lesknoucím jablku, které tak láká k zakousnutí. Cesta jídla na náš stůl je někdy velmi zdlouhavá a často komplikovanější, než si myslíte.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J10a35k22u69b 15R46o98u69s

23. 8. 2014 2:02

Umývat ovoce a zeleninu v mýdlem... Jste padlý na hlavu??? 8-o8-o8-o

0 0
možnosti
Foto

Ja osobne se snazim,abych nemela doma moc chemie.kdyz jsem udelala treba sunku s normalni soli(byls vyborna) ale mi chlapi mi to nechteli jist,ze to vypada podezrele ((( a tak je to se vsim co nevypada jako v obchode

2 0
možnosti

v EU jsou chlorovany kurata preci zakazany? todle se dela v USA ze prochazeji chlorovou lazni + dalsi chemie. Pokud se zavede TTIP tak pak budou chlorovany kurata americani moc dovazet na evropskej trh. A nejen to. Mame sa naco tesit.

2 0
možnosti

ty nejděsivější přídavné látky najdete ve vaší lékárničce. Schválně si prolustrujte složení sirupu proti kašli nebo ibalginu (barvivo do tiskáren E127, plnidla, škroby...)

4 0
možnosti

Tak nekupujte hnusně růžový ibalgin a kupte si bílý ibuprofen.

1 0
možnosti

já jsem si říkala, proč jsou všechna jablka v tescu mastná. nechutné.

přítel bezpečně rozezná zda jsem jablka koupila v supermarketu nebo je utrhla na zahradě, a za tuto alergii je dokonce vděčný.

0 0
možnosti

Na to stačí oči, nepotřebujeme to vyzdvihovat jako novou supervlastnost.

1 0
možnosti

Podvody, podvůdky, marketing, kšeft a soukromé zisky. Vy nám dáte do jídla to, co tam nemá co dělat, a my si máme dávat pozor na to, co kupujeme a jíme. Poctivost, pravda a láska opět vítězí.

7 1
možnosti

K32a97r53e19l 36N39o42v69á36k

19. 8. 2014 15:57

Češi si rádi hrají a soutěží. Tak to je taková hra kdo z koho, kdo koho očůrá nebo bude očůrán.;-D

1 0
možnosti

M73i29l21a94n 48K70o37i59š

19. 8. 2014 11:16

Cože? Zákazník něco vyžaduje? Co je to za blábol!

Zákazník chce pouze kvalitní, čerstvé a pokud možno i levné potraviny.

Všechno ostatní je jen marketinkový tah obchodníků, kteří doufají, že když rajče bude ještě červenější než je, že se ho víc prodá. Kdyby to pomohlo zvednout prodej, klidně by natřeli i trávu k okolí obchodu na hezčí zelenou.

12 1
možnosti

Ano, ale kvalitní/čerstvé a levné se vzájemně vylučuje...

5 1
možnosti

U nás se zabitá kuřata chladí vzduchem, je to z hlediska bezpečnosti (food safety) lepší, vodní chlazení se používá například v Polsku, zase bezhlavě přeložený článek bez znalosti místních reálií.

16 0
možnosti

L75e11n46k70a 21N93o26v94á

19. 8. 2014 9:41

Taky mi připadá, že obšlehli článek z amerických novin, hodili do googlu překladače a mají hotovo. Zákony, normy a navíc i zvyklosti pro uchování potravin jsou v USA a Evropě (ČR) podle mě ale určitě rozdílné.

7 0
možnosti

L80e44n25k42a 85N66o95v60á

19. 8. 2014 9:32

Nevíte, kde bych sehnala semínka lososa? Taky bych si ho ráda "pěstovala na farmě":-P.

21 2
možnosti

"Přestože chuť masa je stejná, zákazníci si zvykli na výraznou růžovou barvu, vyžadují ji" - Proboha co je tohle zase za lež? Stejné jako u šunky, zákazníci "vyžadují", aby se orůžověla rakovinotvorným dusitanem. Když nemám na výběr??? Tak jak došli k tomu, že to zákazník vyžaduje? Proč není vedle sebe na pultě barvený a nebarvený losos a barvená a nebarvená šunka? Ať se zákazník rozhodne sám, ale až v obchodě. Ne že to za něj rozhodne někdo jiný a pak to vydává jako "zákazník to chce".

44 2
možnosti

Zato potkat uzeninu, která je řádně růžová poctivým vyuzením v krámě snad ani nejde. Jó, umělý čmoud namísto udírny.

2 0
možnosti