Diskuze

Skvělé recepty na gril i na chatu: česneková kotleta i kotlíkový guláš

Kdo může, tak v létě vaří nebo alespoň jí venku, protože pod širým nebem zkrátka lépe chutná. Vyzkoušejte následující recepty, se kterými si zpestříte letní obědy a večeře a nestrávíte u nich dlouhé hodiny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdo popráší filety z pstruha sladkou paprikou, je buran.

3 2
možnosti

Proč ne. Pstruh se dá upravit na milion způsobů a každému to chutná jinak. Proč se zasekávat jen u toho jediného "správného" receptu? Vaření je podle mne taky o experimentování. Buran mi přijde spíše jako ten,kdo za každou cenu vnucuje svou omezenou "pravdu" i ostatním, nehledě na to,že každý člověk má jiné chutě...

2 0
možnosti