- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
A není nejlepší jíst všechno a střídat to?
Obcas si dam pohankovou kasi. Tady na to nejsou moc lidi zvykly,ale napriklad dal na vychod je to bezna ranni pochoutka.
Moje žena má hlad pořád po cuketě... takže chce další a další :) http://www.onlinekucharka.cz/recept/3017/cuketove-krouzky
Alkohol je nejhorší metla lidstva :-)
Tak to mi hlava nebere moje slinivka inzulín neprodukuje (jsem diabetik) - takže žádné návaly inzulínu nehrozí a přitom bych žral a žral.. Kde je chyba?
Když rozděluje potraviny na dobré a zlé paní Jana Nováková z Horní Dolní, jedná se o neškodnou hlupačku. Když totéž dělají odborníci s tituly, jedná se o nebezpečné šarlatány.
No nevím - k čemu je člověku dobrá vláknina? Jakou má výživovou hodnotu? Žádnou. Prý však podporuje peristaltiku střev. Jenže střeva jsou většinou zablokována z důvodu blokace bederní páteře, v důsledku které člověk rovněž špatně dýchá. Dojde-li k odblokování bederní páteře, začnou být vnitřní orgány masírovány a vláknina není zapotřebí. P.S. Ve vláknině se usazují veškeré těžké kovy a pesticidy, nikoli tak ve šťávě z ovoce nebo zeleniny.
Já mívám jiný problém... často se nestihnu najíst, pak mě tak na dvě hodinky trápí hlad a najednou ticho. Když si nevzpomenu, že jsem nejedl, tak (kromě únavy a podráždění z chybějících cukrů) jedu třeba dva dny na jednom rohlíku. Vím, že si tím zadělávám na parádní zdravotní problémy, proto jsem si na telefonu nastavil upozornění "nažer se pitomče" 3x za den.
Podobný problém a nejhorší je, že jeden rohlík (ba někdy i jedno kousnutí do něčeho) stačí k tomu, aby hlad přešel, přitom tělo by snědlo volský povoz i s voskou, ale neřekne si