- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
výborná, rychlá jídla a hlavně ze surovin, který má každý a vždy doma.
Běžte na hrnec.
"Po thajsku" vařit neumím, to si radši zajdu to speciální restaurace, ale s tím, že se dá uvařit rychle a "neblafózně", lze souhlasit. Stačí např. hodit na suchou rozpálenou pánev hrubě nadrcený pepř (pozor, moc se u toho nenadechovat), za pár vteřin přidat něco olivového oleje a rozmáčknutý stroužek česneku, pak pár spařených, oloupaných rajčat (nebo cuketu apod.), v lepším případě přihodit něco bazalky, zalít sklenkou vývaru a po pár minutách smísit s těstovinami. Je to akce na pár minut, ale je to "čisté", chutné, nepřeplácané.
Jo, a mimochodem, "rychlá" jsou i mnohá v Česku tradiční jídla, takový "blbý" šnycl taky máte za pár minut, jakož i minutkově pojatou kotletu (když je naložená) nebo vídeňskou roštěnou.
Osobně v běžném provozu vyznávám heslo: "co nejméně surovin, pokud možno co nejkvalitnějších; žádné zbytečné šaškování".
Třeba obecně cokoliv čínoidního je chutné a bleskurychlé. Maso na kostičky či nudličky, zelenina na kousky, šup na pánev, něco sojovky a je to.. Nejdéle na tom trvá udělat těstoviny nebo rýži.
Doporučuji párek, vařené brambory, rajčata, tatarka, kečup.
Co si mám představit pod "vysušením" brambor?
Že je necháš pár dní na lince dokud nevyschnou, případná plíseň se seškrábne
Uverena ano,ale souhlasim s pani Rytirovou ohledne pripravy a co navic nakup? Cast ingredienci zrovna nejsou tradicni sortiment zelenin natoz supermarketu. Ja vim kam zarucene pro ne, ale Sapa zrovna neni tradicni market kam chodi vsichni pravidelne nakupovat po praci.
Věřím, že je to za pár minut uvařené, ale kdo mi očistí a nakrájí zeleninu před samotným vařením? To se jako do toho nepočítá?