Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Rychlé jídlo nemusí být blaf, uvařte si světové speciality za pár minut

Pokud si pod pojmem občerstvení na ulici představíte jenom smažená tučná jídla a párek v rohlíku, je na čase se něco nového přiučit. Ochutnejte speciality pouličních stánků s jídlem z celého světa, zakousněte do šťavnatého masa nebo křupavých nudlí. Okouzlí vás rychlostí přípravy i skvělou chutí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Z25d83e22n84ě66k 21M57a50t36u49š71k64a 7218956395506

výborná, rychlá jídla a hlavně ze surovin, který má každý a vždy doma.

Běžte na hrnec.

+6/0
2.8.2014 23:26

H12e89l49e39n78a 74Č39í61ž37k67o75v48á 9261491322308

"Po thajsku" vařit neumím, to si radši zajdu to speciální restaurace, ale s tím, že se dá uvařit rychle a "neblafózně", lze souhlasit. Stačí např. hodit na suchou rozpálenou pánev hrubě nadrcený pepř (pozor, moc se u toho nenadechovat), za pár vteřin přidat něco olivového oleje a rozmáčknutý stroužek česneku, pak pár spařených, oloupaných rajčat (nebo cuketu apod.), v lepším případě přihodit něco bazalky, zalít sklenkou vývaru a po pár minutách smísit s těstovinami. Je to akce na pár minut, ale je to "čisté", chutné, nepřeplácané.

Jo, a mimochodem, "rychlá" jsou i mnohá v Česku tradiční jídla, takový "blbý" šnycl taky máte za pár minut, jakož i minutkově pojatou kotletu (když je naložená) nebo vídeňskou roštěnou.

Osobně v běžném provozu vyznávám heslo: "co nejméně surovin, pokud možno co nejkvalitnějších; žádné zbytečné šaškování".

+9/−1
2.8.2014 21:28

A26l57e62x25a96n57d21r 70K78o78s36t62k37a 5649346329476

Třeba obecně cokoliv čínoidního je chutné a bleskurychlé. Maso na kostičky či nudličky, zelenina na kousky, šup na pánev, něco sojovky a je to.. Nejdéle na tom trvá udělat těstoviny nebo rýži.

+2/0
3.8.2014 0:38


A43l97e17n93a 98V21e25s14e34l26á 3913321865438

Zvlášť pokud člověk ty těstoviny opravdu udělá a nejen vysype polotovar z pytlíku. :-)

0/0
3.8.2014 7:08

P66e94t87r 41H32o66r48á73k 1519803679134

Doporučuji párek, vařené brambory, rajčata,  tatarka, kečup. R^

0/−2
2.8.2014 16:47

J60a81n 11C15t47i82b91o26r 4835855346913

Co si mám představit pod "vysušením" brambor?

0/0
2.8.2014 14:45
Foto

M32a58r50e10k 92B32a94š78i55s91t92a 7943412753910

Že je necháš pár dní na lince dokud nevyschnou, případná plíseň se seškrábne :-)

0/0
2.8.2014 20:34

V10o80j94t33ě65c22h 41H18u64d31e33c 4209535483942

Uverena ano,ale souhlasim s pani Rytirovou ohledne pripravy a co navic nakup? Cast ingredienci zrovna nejsou tradicni sortiment zelenin natoz supermarketu. Ja vim kam zarucene pro ne, ale Sapa zrovna neni tradicni market kam chodi vsichni pravidelne nakupovat po praci.

+10/0
2.8.2014 11:50

B26o82ž19e63n48a 98R18y97t73í57ř57o71v33á 2144893175193

Věřím, že je to za pár minut uvařené, ale kdo mi očistí a nakrájí zeleninu před samotným vařením? To se jako do toho nepočítá?

+12/0
2.8.2014 11:43





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.