- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ono to platí i pro pivo. Když přijedu na kole splavenej ke zdroji, tak se do pohody dostanu skoro obratem a přitom je všechno vlastně jen "na cestě", jak říká článek.
No to mi řekněte, které sladidlo chutná stejně jako cukr...
Ten jazyk závidím!
(z toho videa, ne foto)
Sacharidy a sladidla nechutnají stejně, propána, to pozná i člověk s příšernou rýmou.
S pekelnou rýmou bych to možná nerozeznal. To nerozeznám ani whisky od tuzemáku.
Nesouhlasim s tim, ze sacharidy a sladidla chutnaji stejne. Ja teda vyrobek s umelym sladidlem poznam od toho s beznym cukrem. Umela sladidla nesnasim, treba takovy sirup se sladidly je pekny hnus. Nebo Kofola Original a "ta, co neni z cukru" - pro mne absolutni rozdil. Kamarad rikal, ze je mu to jedno, mne ta se sladidlem vubec nechutna, narozdil od te klasicke.