- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nové brambory nejlépe vyniknou s tvarohem, máslem a mlékem nebo kefírem. Na ozdobu bych dal pažitku.
Jako příloha ke grilované krkovičce (jedině dřevěné uhlí)...mňam
V úvodu 15 minut vaření,15 minut pečení.V postupu péct 30-35 minut.Nějak mi to nesedí a zdá se to i moc.
Jediné, co mi nesedí, je doba pečení - 35 min na nové brambory? Trošku moc, ne?
Celé brambory jsou předvařené a doba pečení je vcelku v pohodě. Vzduch v troubě nepřenáší teplo tak jak voda v hrnci a hlavně nechceme brambory jen "dovařit" v troubě, chceme efekt pečení. možná pod grilem či salamandrem by to bylo možno omezit na poloviční dobu (ne přenos tepla vzduchem jako hlavní zdroj, ale sálání).
Uvařené brambory nakrájím na čtvrtky na pečící papír,osolím,přidám kmín a dám do trouby s grilem.Udělá dresing ze zakysané smetany s jogurtem a čerstvou bylinkou.A brambory nemusí být ani nové.Pěkný den.
Jako ... nikdy takovy prispevky nepisu ... ale recept na pecene brambory?
Kmín je koření, resp. bylinka, kterou těžko snáším. Dávám ho jen do vařených brambor a na pečenou kachnu - a to ještě drcený, příp. mletý.
Nové brambory nejlépe vyniknou jen tak s tvarohem.
a neškodí také trocha másla ... To je opravdu balada.