Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Ovládněte rozmanité asijské chutě: marinovaný losos a krevetová rolka

Pokud byste rádi dopřáli svým chuťovým pohárkům nevšední zážitek, jistě vás nezklame asijská kuchyně. Kuchaři pražského Buddha Baru připravili pro naše čtenářky (i čtenáře) dva recepty, na které se dají snadno sehnat suroviny a nejsou příliš pracné.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P70e17t78r60a 26M46a62l90á 7861458141815

Takže jsem pochopila správně, že se ten losos po marinování už dále neupravuje a rovnou se jí?

0/0
24.5.2014 2:40
Foto

P67e38t69r43a 52H70a29j89s38k88á 6126175383736

Správně :-)

0/0
24.5.2014 13:08

P26a41v10e91l 12P32o56n24c74a61r 1443344252937

ale s kazdym (dle ceny napr.) lososem bych to nedoporucoval delat

0/0
24.5.2014 21:15
Foto

P23e80t65r34a 81H51a52j34s72k93á 6336415473556

Přesně tak. Ono vůbec koupit celého "lososa" za 99,-Kč/ks v Kaufu je tak trochu sázka do loterie.. Toho je těžko konzumovat v jakékoliv podobě, o syrovém stavu nemluvě :-P

0/0
25.5.2014 15:19







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.