Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Ovládněte rozmanité asijské chutě: marinovaný losos a krevetová rolka

Pokud byste rádi dopřáli svým chuťovým pohárkům nevšední zážitek, jistě vás nezklame asijská kuchyně. Kuchaři pražského Buddha Baru připravili pro naše čtenářky (i čtenáře) dva recepty, na které se dají snadno sehnat suroviny a nejsou příliš pracné.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P92e22t81r38a 63M48a98l20á 7681638501355

Takže jsem pochopila správně, že se ten losos po marinování už dále neupravuje a rovnou se jí?

0/0
24.5.2014 2:40
Foto

P52e23t71r87a 85H64a33j90s82k39á 6716645843966

Správně :-)

0/0
24.5.2014 13:08

P25a31v80e89l 45P70o35n79c14a17r 1543914982297

ale s kazdym (dle ceny napr.) lososem bych to nedoporucoval delat

0/0
24.5.2014 21:15
Foto

P30e83t20r15a 14H89a33j30s89k40á 6196635293116

Přesně tak. Ono vůbec koupit celého "lososa" za 99,-Kč/ks v Kaufu je tak trochu sázka do loterie.. Toho je těžko konzumovat v jakékoliv podobě, o syrovém stavu nemluvě :-P

0/0
25.5.2014 15:19







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.