Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Ovládněte rozmanité asijské chutě: marinovaný losos a krevetová rolka

Pokud byste rádi dopřáli svým chuťovým pohárkům nevšední zážitek, jistě vás nezklame asijská kuchyně. Kuchaři pražského Buddha Baru připravili pro naše čtenářky (i čtenáře) dva recepty, na které se dají snadno sehnat suroviny a nejsou příliš pracné.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P58e65t82r24a 55M63a92l55á 7141178321265

Takže jsem pochopila správně, že se ten losos po marinování už dále neupravuje a rovnou se jí?

0/0
24.5.2014 2:40
Foto

P76e60t44r19a 88H19a21j68s63k45á 6726635183956

Správně :-)

0/0
24.5.2014 13:08

P20a83v85e74l 51P60o16n13c33a17r 1393814482967

ale s kazdym (dle ceny napr.) lososem bych to nedoporucoval delat

0/0
24.5.2014 21:15


Foto

P45e12t98r16a 20H12a21j55s14k22á 6466835163366

Přesně tak. Ono vůbec koupit celého "lososa" za 99,-Kč/ks v Kaufu je tak trochu sázka do loterie.. Toho je těžko konzumovat v jakékoliv podobě, o syrovém stavu nemluvě :-P

0/0
25.5.2014 15:19





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.