- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
škoda že ta slečna či paní z ilustračního fota má v puse něco zapíchnutého, byla by docela kus
To droždí by mě druhý den probralo asi hodně rychle, experimentovat raději nebudu. Základ je se pořádně najíst, to zná každý pijan. A na kocovinu aspoň půllitr mléka, případně cola.
Cože? Vždycky jsem si myslela, že kvasinky alkohol naopak vytvářejí, a to kvašením cukru. Jakmile koncentrace alkoholu dosáhne určité hodnoty (tuším něco kolem 10%, v závislosti na teplotě), kvasinky chcípnou (otráví se tím alkoholem).
Nevím, proč bych měl chlastat, když se neožeru
Na zabránění opilosti je nejlepší nechlastat, to funguje na 100%
A nechcípnou ty kvasinky v žaludku spíš?
Mně být opilý nevadí. Vadí mi potom ta kocovina. Tam je potřeba napřít sílu na odbourávání!
Já to řeším mlékem nebo colou. Odbourávat kocovinu pivem nebo jiným alkoholem je vstupenka do dalšího prohýřeného dne
To nechápu proč se bránit opilosti. Vždyť to je tak hezký stav....
A teď vážně, má někdo praktickou ověřenou zkušenost, co nejvíc pomáhá proti opilosti? Sem s tím. Já jsem zatím zůstal u toho, jíst průběžně co nejvíc tučného, že ten tuk na sebe váže alkohol.