Ona

Diskuze

Jíte málo ryb? Jednoduchý oběd či večeři z nich vykouzlíte za pár minut

Podle výživových specialistů bychom měli rybu jíst alespoň dvakrát týdně. S následujícími recepty uděláte něco pro své zdraví a zároveň ušetříte čas v kuchyni.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J27a44n 77K97o39s

7. 6. 2014 13:54

No ta ryba má oko, že někde lekla tak před rokem....

0 0
možnosti

Co pořád mají s rybama? Není to nějaká placená reklama? Na téma ryby tu byl článek docela nedávno...

0 0
možnosti

Je to tak, je to konspirace svobodných rybářů. ;-D

3 0
možnosti

Toho uzeného lososa miluju. Jenže se prodává 100g za 50Kč, a to jsou odřezky - mně je to fuk, ale když chce člověk celý kus, zaplatí dvakrát víc. Tresky jsou napajcované vodou až hanba. Pár metrů od našeho baráku je prodejna čerstvých mořských ryb, čemuž odpovídá i cena. Každý den chodím okolo a mám nutkání si tam něco koupit, jenže to by byl oběd třeba za 150Kč, což jsou moje tři obědy ;-D

3 0
možnosti

Sehnat dneska dobrou rybu, je trošku obtížné. Sádky nejsou všude a nabídka ryb v supermarketech není žádná sláva. V Tescu živé ryby jsou.. i když o jejich "živosti" by se dalo polemizovat. V Globusu sice živé ryby nenabízejí, ale nabídka chlazených je solidní. 

Specialisté by se mohli více zaměřit na jídla z ryb, které jsou cenově dostupné (pstruh,siven,kapr,tolstolobik,lín,candát). Losos i treska jsou vynikající, ale málokdo si dneska koupí 2x týdně tento druh ryb. Je smutné, že zrovna u nás je poptávka po rybách tak malá. :-/

4 0
možnosti

Při nákupu chlazených ryb bych byla opatrná.Takový okoun se prodává chlazený,ale vyrobený z mražených surovin.Tak u mě zvítězil kapr.Sice vakuovaný,ale z nedalekého rybářství.Pro mě je to nejlepší ryba,a to jsem měla možnost ochutnat celkem dost druhů.

0 0
možnosti