Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Jíte málo ryb? Jednoduchý oběd či večeři z nich vykouzlíte za pár minut

Podle výživových specialistů bychom měli rybu jíst alespoň dvakrát týdně. S následujícími recepty uděláte něco pro své zdraví a zároveň ušetříte čas v kuchyni.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J61a25n 61K60o18s 6498263383937

No ta ryba má oko, že někde lekla tak před rokem....

0/0
7.6.2014 13:54

R62e56n42a72t61a 38H76a23v30l83í81č93k60o81v50á 3739196303895

Co pořád mají s rybama? Není to nějaká placená reklama? Na téma ryby tu byl článek docela nedávno...

0/0
4.5.2014 13:54

K88a89t85e80ř70i26n49a 66D43r79a35h74o42k56o37u98p52i91l71o75v88á 9896731892423

Je to tak, je to konspirace svobodných rybářů. ;-D

+3/0
4.5.2014 20:25

T93e22r10e42z21a 86N98o29v36o49t14n75á 7759713567217

Toho uzeného lososa miluju. Jenže se prodává 100g za 50Kč, a to jsou odřezky - mně je to fuk, ale když chce člověk celý kus, zaplatí dvakrát víc. Tresky jsou napajcované vodou až hanba. Pár metrů od našeho baráku je prodejna čerstvých mořských ryb, čemuž odpovídá i cena. Každý den chodím okolo a mám nutkání si tam něco koupit, jenže to by byl oběd třeba za 150Kč, což jsou moje tři obědy ;-D

+3/0
3.5.2014 12:58

O70s43k42a93r 18K48o46v33a82ř97í81k 8467543106977

Sehnat dneska dobrou rybu, je trošku obtížné. Sádky nejsou všude a nabídka ryb v supermarketech není žádná sláva. V Tescu živé ryby jsou.. i když o jejich "živosti" by se dalo polemizovat. V Globusu sice živé ryby nenabízejí, ale nabídka chlazených je solidní. 

Specialisté by se mohli více zaměřit na jídla z ryb, které jsou cenově dostupné (pstruh,siven,kapr,tolstolobik,lín,candát). Losos i treska jsou vynikající, ale málokdo si dneska koupí 2x týdně tento druh ryb. Je smutné, že zrovna u nás je poptávka po rybách tak malá. :-/

+4/0
3.5.2014 9:43

H26e95l48e76n13a 48V34e32v92e36r55k15o16v32a 3339757

Při nákupu chlazených ryb bych byla opatrná.Takový okoun se prodává chlazený,ale vyrobený z mražených surovin.Tak u mě zvítězil kapr.Sice vakuovaný,ale z nedalekého rybářství.Pro mě je to nejlepší ryba,a to jsem měla možnost ochutnat celkem dost druhů.

0/0
3.5.2014 11:14

T30e25r63e27z55a 40N95o34v54o74t76n59á 7229143617737

Chlazený  a "vyrobený" z mražených surovin? Z toho chápu, že toho okouna neulovili, ale vyrobili ;-D jak jste to myslela?

+1/0
3.5.2014 12:59

P36e51t87r 79R37o93m52á72n46e21k 8494677624434

jasně, to se vymete bordel z mrazáku, přidá se rybniční bahno, uválí se šiška a namalujou šupiny

0/0
3.5.2014 13:14

A39l10e59n31a 61V31e89s82e52l85á 3983231325378

U rybničích to snad takový problém nebude, ale mořské ryby prodávané jako "chlazené" bývají opravdu většinou rozmražené (logicky - kde je njebližší moře a jak rychle se asi odsud ulovená ryba zvládne dostat na pult obchodu?)

+2/0
3.5.2014 14:44

H71e73l19e87n73a 80V78e64v44e52r48k35o71v90a 3799447

No já jsem to nevymyslela,to výrobce a prodejce.Na štítku bylo uvedeno:Okoun nilský,vyrobeno z mražených surovin.Bohužel foto nemám,ale nekecám.Rybičky mám moc ráda,ale tady mě troch přešla chuť.Prodejce Interspar.;-D

0/0
3.5.2014 13:43

H89e37l70e21n45a 75V10e90v52e40r82k52o97v12a 3799237

Ještě jsem zapomněla-cena 360 Kč/kg.

0/0
3.5.2014 13:46

T71e24r10e72z11a 60N93o80v63o73t65n16á 7819353597987

zajímavý ;-D to jeden neví, co si pod tím má představit

0/0
3.5.2014 15:38







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.