Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Jíte málo ryb? Jednoduchý oběd či večeři z nich vykouzlíte za pár minut

Podle výživových specialistů bychom měli rybu jíst alespoň dvakrát týdně. S následujícími recepty uděláte něco pro své zdraví a zároveň ušetříte čas v kuchyni.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J12a44n 65K75o51s 6378883463607

No ta ryba má oko, že někde lekla tak před rokem....

0/0
7.6.2014 13:54

R24e49n18a18t47a 35H64a41v81l69í51č90k24o26v48á 3739636313175

Co pořád mají s rybama? Není to nějaká placená reklama? Na téma ryby tu byl článek docela nedávno...

0/0
4.5.2014 13:54

K33a19t42e75ř86i15n62a 51D59r96a78h61o68k16o88u58p30i11l60o89v67á 9506731462383

Je to tak, je to konspirace svobodných rybářů. ;-D

+3/0
4.5.2014 20:25

T86e96r86e28z27a 11N87o15v81o22t51n81á 7739313127837

Toho uzeného lososa miluju. Jenže se prodává 100g za 50Kč, a to jsou odřezky - mně je to fuk, ale když chce člověk celý kus, zaplatí dvakrát víc. Tresky jsou napajcované vodou až hanba. Pár metrů od našeho baráku je prodejna čerstvých mořských ryb, čemuž odpovídá i cena. Každý den chodím okolo a mám nutkání si tam něco koupit, jenže to by byl oběd třeba za 150Kč, což jsou moje tři obědy ;-D

+3/0
3.5.2014 12:58

O83s15k43a13r 18K81o84v34a66ř28í71k 8137403486827

Sehnat dneska dobrou rybu, je trošku obtížné. Sádky nejsou všude a nabídka ryb v supermarketech není žádná sláva. V Tescu živé ryby jsou.. i když o jejich "živosti" by se dalo polemizovat. V Globusu sice živé ryby nenabízejí, ale nabídka chlazených je solidní. 

Specialisté by se mohli více zaměřit na jídla z ryb, které jsou cenově dostupné (pstruh,siven,kapr,tolstolobik,lín,candát). Losos i treska jsou vynikající, ale málokdo si dneska koupí 2x týdně tento druh ryb. Je smutné, že zrovna u nás je poptávka po rybách tak malá. :-/

+4/0
3.5.2014 9:43

H45e94l46e98n18a 74V33e41v95e90r55k86o92v47a 3759567

Při nákupu chlazených ryb bych byla opatrná.Takový okoun se prodává chlazený,ale vyrobený z mražených surovin.Tak u mě zvítězil kapr.Sice vakuovaný,ale z nedalekého rybářství.Pro mě je to nejlepší ryba,a to jsem měla možnost ochutnat celkem dost druhů.

0/0
3.5.2014 11:14

T79e57r15e82z44a 39N43o30v15o22t62n60á 7989393837747

Chlazený  a "vyrobený" z mražených surovin? Z toho chápu, že toho okouna neulovili, ale vyrobili ;-D jak jste to myslela?

+1/0
3.5.2014 12:59

P42e39t15r 85R36o31m93á18n60e72k 8474227614934

jasně, to se vymete bordel z mrazáku, přidá se rybniční bahno, uválí se šiška a namalujou šupiny

0/0
3.5.2014 13:14

A90l85e90n70a 90V54e34s64e48l16á 3613261925948

U rybničích to snad takový problém nebude, ale mořské ryby prodávané jako "chlazené" bývají opravdu většinou rozmražené (logicky - kde je njebližší moře a jak rychle se asi odsud ulovená ryba zvládne dostat na pult obchodu?)

+2/0
3.5.2014 14:44

H22e72l42e66n16a 80V53e63v42e89r30k57o63v95a 3329707

No já jsem to nevymyslela,to výrobce a prodejce.Na štítku bylo uvedeno:Okoun nilský,vyrobeno z mražených surovin.Bohužel foto nemám,ale nekecám.Rybičky mám moc ráda,ale tady mě troch přešla chuť.Prodejce Interspar.;-D

0/0
3.5.2014 13:43

H91e31l67e20n31a 76V68e37v47e38r49k76o89v98a 3349197

Ještě jsem zapomněla-cena 360 Kč/kg.

0/0
3.5.2014 13:46

T38e97r95e87z40a 79N15o79v50o36t52n10á 7509423907387

zajímavý ;-D to jeden neví, co si pod tím má představit

0/0
3.5.2014 15:38







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.