Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Jíte málo ryb? Jednoduchý oběd či večeři z nich vykouzlíte za pár minut

Podle výživových specialistů bychom měli rybu jíst alespoň dvakrát týdně. S následujícími recepty uděláte něco pro své zdraví a zároveň ušetříte čas v kuchyni.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J41a50n 14K76o91s 6268983843467

No ta ryba má oko, že někde lekla tak před rokem....

0/0
7.6.2014 13:54

R75e28n80a85t98a 24H61a28v81l12í73č13k28o51v18á 3519136743315

Co pořád mají s rybama? Není to nějaká placená reklama? Na téma ryby tu byl článek docela nedávno...

0/0
4.5.2014 13:54

K21a45t87e16ř56i95n69a 69D94r89a10h38o80k49o78u43p42i57l17o23v51á 9836701182193

Je to tak, je to konspirace svobodných rybářů. ;-D

+3/0
4.5.2014 20:25


T29e20r66e47z84a 35N83o74v94o20t24n64á 7819923797517

Toho uzeného lososa miluju. Jenže se prodává 100g za 50Kč, a to jsou odřezky - mně je to fuk, ale když chce člověk celý kus, zaplatí dvakrát víc. Tresky jsou napajcované vodou až hanba. Pár metrů od našeho baráku je prodejna čerstvých mořských ryb, čemuž odpovídá i cena. Každý den chodím okolo a mám nutkání si tam něco koupit, jenže to by byl oběd třeba za 150Kč, což jsou moje tři obědy ;-D

+3/0
3.5.2014 12:58

O28s90k58a85r 21K72o73v47a12ř38í17k 8707263236967

Sehnat dneska dobrou rybu, je trošku obtížné. Sádky nejsou všude a nabídka ryb v supermarketech není žádná sláva. V Tescu živé ryby jsou.. i když o jejich "živosti" by se dalo polemizovat. V Globusu sice živé ryby nenabízejí, ale nabídka chlazených je solidní. 

Specialisté by se mohli více zaměřit na jídla z ryb, které jsou cenově dostupné (pstruh,siven,kapr,tolstolobik,lín,candát). Losos i treska jsou vynikající, ale málokdo si dneska koupí 2x týdně tento druh ryb. Je smutné, že zrovna u nás je poptávka po rybách tak malá. :-/

+4/0
3.5.2014 9:43

H93e14l45e48n85a 49V58e37v52e25r13k96o73v82a 3339277

Při nákupu chlazených ryb bych byla opatrná.Takový okoun se prodává chlazený,ale vyrobený z mražených surovin.Tak u mě zvítězil kapr.Sice vakuovaný,ale z nedalekého rybářství.Pro mě je to nejlepší ryba,a to jsem měla možnost ochutnat celkem dost druhů.

0/0
3.5.2014 11:14

T92e34r30e71z41a 51N26o59v43o97t93n72á 7479323547677

Chlazený  a "vyrobený" z mražených surovin? Z toho chápu, že toho okouna neulovili, ale vyrobili ;-D jak jste to myslela?

+1/0
3.5.2014 12:59

P34e92t10r 67R86o87m43á12n41e50k 8104577684574

jasně, to se vymete bordel z mrazáku, přidá se rybniční bahno, uválí se šiška a namalujou šupiny

0/0
3.5.2014 13:14

A69l50e37n55a 82V53e33s87e75l32á 3713921325358

U rybničích to snad takový problém nebude, ale mořské ryby prodávané jako "chlazené" bývají opravdu většinou rozmražené (logicky - kde je njebližší moře a jak rychle se asi odsud ulovená ryba zvládne dostat na pult obchodu?)

+2/0
3.5.2014 14:44

H16e59l43e79n76a 79V51e16v58e40r26k34o47v42a 3379397

No já jsem to nevymyslela,to výrobce a prodejce.Na štítku bylo uvedeno:Okoun nilský,vyrobeno z mražených surovin.Bohužel foto nemám,ale nekecám.Rybičky mám moc ráda,ale tady mě troch přešla chuť.Prodejce Interspar.;-D

0/0
3.5.2014 13:43

H19e74l59e84n39a 46V12e96v94e98r83k79o68v21a 3919647

Ještě jsem zapomněla-cena 360 Kč/kg.

0/0
3.5.2014 13:46

T26e50r79e16z44a 49N24o87v79o88t97n30á 7959523367987

zajímavý ;-D to jeden neví, co si pod tím má představit

0/0
3.5.2014 15:38





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.