Diskuze

Chutě Velikonoc: nadýchaný mazanec, beránek a nádivka jako muffin

Jen málokdo z nás si odpustí velikonoční hodování. Tradičně k němu patří pečená masa i sladkosti. Upečte si s námi makového beránka, ten nejlepší mazanec a nádivku jako muffin, která se nebude nevzhledně povalovat po talíři.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Muffin, typicky české velikonoční jídlo.  A k tomu kompot z vydlabané halloweens díně: Pak si střihnout krocana a nakonec dáreček ke svatému Valentýnu.

0 1
možnosti

ČERVENÁ pole máků?

Paní autorko, kdy jste naposledy viděla makové pole?

1 0
možnosti
Foto

Když jste přes drogy, tak je znáte až odkvetlá. Ale pole kvetoucích máků jsou holt červená.

0 0
možnosti

J38o91s53e54f 27N82o87v93á93k

17. 4. 2014 14:58

Tuhle nádivku z kopřiv děláme doma už dlouho a Velikonoce si bez ní nedovedu představit. Vyplatí se použít domácí vejce a nepasterované mléko, např. z Farmy. Za několik posledních let, kdy jsem se toho ujal, jsem to už solidně vypiloval. Hlavní je, aby nádovka měla správnou výšku a propekla se tak akorát, aby vznikla krustička, ale nezhořkla.

2 0
možnosti

nenaditou nádivku jsem nikdy moc nechápala. není smyslem nádivky natáhnout šťávu z masa (což se jí asi v mufinových košíčcích moc nepodaří, i když bude "vzhledná")?

0 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti