Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Špenátový koláč

Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

B76o19h58u41m54i31l94a 54M85a35j98e62r28o96v92á 4717251694

Zničit chuť parmezánu nivou a dávat do toho místo čerstvého špenátu ten gumový mražený no fuj

0/0
29.7.2015 19:49

M16a62r10i67e 88D91a14n75č86á45k25o66v42á 5865478203476

to je jako quiche, ten peču docela často :-)

0/0
29.7.2015 7:39
Foto

J17a34n96a 74K12o29z14á38k19o57v87á 80V87o61l74r22á39b20o48v95á 9183304655361

PROBOHA! ProsYju mouku? Od slova sÝto? Vy jste asi produkt nové vlny ve školství, že? Hlavně se nic nebiflovat (vyjmenovaná slova musíte znát jako když bičem mrská). Tohle napsat do veřejného prostoru, hanba by mně fackovala.

+9/0
29.7.2015 6:59

M77a43r58i38e 29D91a21n25č18á58k84o46v28á 5935138423946

a když už to člověk píše a neví, jak to napsat, tak alespoň automatická oprava ve wordu by mohla napovědět...;-D

0/0
29.7.2015 7:40

K39a78t43e26ř94i97n83a 50S53t13i76b97o23r39o86v67á 1696962680699

Tak asi to zkopírovali rovnou od čtenářky ;-D

0/0
29.7.2015 8:39







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.