Diskuze

Recept na úspěch? Vášeň i zvědavost, říká michelinský šéfkuchař

Vezmete špetku zvědavosti, pořádnou porci vášně, pár desítek let zkušeností a hodně lokálních potravin. Když to všechno zamícháte, přiklopíte pokličkou a dáte vařit, máte šanci zařadit se mezi michelinské kuchaře. Tak jako Riccardo Agostini z Itálie, jehož umění můžete právě ochutnat v Praze a Brně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vzhledem k tomu, jací jsou francouzi nacionalisti a tomu, že doma jí rozdávají lopatami každému pajzlíku a ve světě ve stylu 1 na stát, mám takový pocit, že michelinská hvězdička má vypovídající hodnotu nobelovy ceny míru....

0 0
možnosti