Diskuze

Dobrého řezníka poznáte podle toho, že vám namele

Většina z nás má ve zvyku vařit stále dokola z těch samých druhů masa, nejlépe kuřecích prsou nebo vepřové panenky, ale kolem méně obvyklých kousků chodíme v řeznictví obloukem. Nebojte se zkusit něco nového, osměluje kuchařské začátečníky a začátečnice autorka kuchařek Jana Florentýna Zatloukalová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Po dnešní zkušenosti si budu kupovat mlýnek na maso. Prodavačku u řezníka jsem požádala o namletí masa. Když mi ho vážila před namletím ho bylo  926 gramů a za tolik i zaplatila. Odešla s ním aby mi ho namlela. Maso jsem si donesla domů a převážila ho bohužel až doma. A to už vážilo pouhých 672 gramů. Kde se asi ztratilo těch 254 gramů?

0 0
možnosti
ŠM

Anuše Kejřová,také kdysi dávno napsala kuchařku pro svou dceru..bohužel dcera měl apohřeb v den, kdy kuchařka vyšla...zemřela tuším na záškrt...Kuchařku paní Anuše Kejřové mám doma, starou,ohmatanou a přesto branou s láskou do ruky..vařit podle ní je něco nádherného.....

3 0
možnosti
LP

Fuj. Jíst mrtvoly zvířat, když lidské tělo toto vůbec nepotřebuje - jenom z rozežranosti

0 13
možnosti
LP

Vida. Zatím 3 lidi neznají svojí vlastní anatomii. ;-D

0 5
možnosti
JP

J41a88n 12P74i93r64k69l

17. 2. 2013 7:46

Hm, nejlepší je řezník který vám "namele"? Já bych namlel většině řezníků, protože jim jde jen o kšeft. Za těch "komunistů" sice bylo masa málo, ale bylo to maso. Ne to co se dnes "nakřehčené vodou" prodává. Kdyb ybývalý soukromý řezník vstal z hrobu a přišel si pro maso a uzeninu, asi by se moc divil, čím nás to v této "demokracii" krmí.

4 6
možnosti

J42a80n 61Č61e80r60n58ý

17. 2. 2013 1:38

Zatím je její knížka naprosté zklamání. Recepty moc nefungují a v knize chybí i pořádný rejstřík. Najít recept pak dá dost práce. A její boloňská je ostuda.

2 0
možnosti
PN

Nejhorsi reznik je ten ktery prodava HALAL maso!! Tzn maso ze zvirat podriznutych pri vedomi;-( vice na http://www.stophalal.cz[>-]

0 1
možnosti
ŠM

však si ho nemusíte kupovat, pokud Vám to nepřikazuje víra.....

2 0
možnosti
JM

J83a52n29a 20M79a57l81á

16. 2. 2013 23:09

V článku před cca 2 roky - Svíčková podle Kuchařky pro dceru nadchla geniální jednoduchostí - doporučuje tahle skvělá kuchařka dělat svíčkovou z kližky.....

3 0
možnosti
SR

Florentýna - to je ta paní, která se svou restaurací zkrachovala?

4 0
možnosti
VF

Maso si melu sám a vím co chci nepotřebuju radit. Snad jen s tím kde mají kvalitní zabíjačkové dobroty. Jitrnice se nedají žrát. Je to všechno tak jemně namleté že to je spíš paštika a ne jitrnice.:-/

6 0
možnosti
LK

Dobře zaplacená reklama řezníka Kšány-měla jsem tu čest a pokud dobrý řezník se vykecává dlouhé minuty s každým, kdo ani nepozná druhy masa-tak se směji.Dokonce i když mu řeknu co chci konkrétně za maso je tak oprsklý ,že se ptá jako debila co z toho budu vařit.Poněkud nepřijatelné.:-/

4 5
možnosti
MP

Mno, asi takhle Lado, zkuste Albert nebo Billu ;-D

2 3
možnosti