- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Mimochodem, v anglicke verzi se psalo o LIVANCICH, ne palacinkach.
LOOOOOOL opravdu oceňuji tento přístup, zvláště pro nás kuchařsky méně nadané, ale je potřeba to přečíst asi 100× ... osobně si to někdy přežýkám (ten vzorec) ale zatím budu žvýkat raději ty palačinky
Už jsem viděl hodně hrůzných vzorců, ale tenhle úplně excelentní. Mamince zřejmě hráblo. Dejte jí v čase E=0s horkou palačinku i s pánví na hlavu. Ono jí to možná přejde.
No pokud S je čas odpočinku těsta před smažením a
E je čas odležení palačinky před konzumací
a S se bude rovnat E, tak palačinku neudělá, protože nulou se nedá dělit.....-))))
Zrovna jsem nad tím přemýšlel. Nicméně proměnnou >S< (čas odpočinku těsta před smažením) uváděli v článku řádově cca 20min a ve vzorci mají ale dosazeno 30s, což mi neštimuje...
z matematiky jsem teda měla vždycky jedničku, ale tomuhle vzorci fakt nerozumím.. ..
"Palačinku podávejte vařící mimo pánev, s cukrem a citrónem." Palačinka prošlá varem ???
No jo..a nekteri to delaji podle oka...
Já než bych jí stokrát otočila, tak jí mám na uhel.
Čekala bych i recept, když se jedná o ideální palačinku! Směs by měla 20 min stát, aby se mouka vstřebala do mléka a S je doba odpočinku těsta před smažením a to je 30 vteřin?! A úžasná rada, jezte palačinku mimo pánev!