- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nejlepší kečup je ten, co vaří moje máma. Jenom rajčata, trocha cibule a trocha nezbytného koření (sůl, trocha cukru a trocha pepře). Pak to propasíruje, dá do sklenic a zavaří. Máme luxusní kečup z opravdových rajčat. Mňam.
To jsou rady, místo kečupu používat protlak
Úplně nejlepší je jejich "Databáze potravin s certifikací Vím co jím" - Vypadá to tam jak v e-shopu AHOLDU a Unileveru :-D
Taky jsem se tam podívala a divila jsem se, že zrovna Albert má takovou reklamu. Asi se nedá věřit ani tomu
Nejchutnější " Light " je grilované vepřové koleno a k tomu vychlazená Plzeň. Na to ještě nikdo neumřel.
To se dost šeredně mýlíte; právě na tohle umírá většina Čechů. Žeru to samozřejmě taky, ale nemám u toho pitomě chlapácké kecy, že největší borec s největšíma gulema musí chlastat rum, kouřit startky bez filtru a snídat bůček, jinak je to buznička.
Heja, a co znamená "light" ? Pokud z něčeho uděláte light, tak už to není to, co to mělo být a je otázka, zda to vůbec jíst.
......jak tak koukám, tak se nám tady etabluje nová značka "kvality" založená na čistě podnikatelskách aktivitách pana Svobody, který je majitelem nejedné společnosti zabývající se marketingem a reklamou (ta samá firma, která, pro tento projekt vytvořila stránky) a pochybuju, že by marketing a propagaci dělala v budoucnu jiná firma než Focus Agency a Sphere Studio. Tak hlavně, že budu vědět, co jíme :-)
Mam pocit, ze mnohem lepsi nez se inspirovat "radami" takovychto vyzivovych expertu je lepe inspirovat se kucharskym umenim zemi, ktere opravdu maji chutnou a zdravou kuchyni a i na jejich obyvatelich je to videt. Inspirovat se necim z Francie, Italie, Japonska......muze byt mnohem zdravejsi a hlavne nesrovnatelne chutnejsi
nejlepsi je kecup domaci.. a to zvladnete i z kupovanych rajcat, tam sice nevite, cim jsou strikana, ale vite, co davate do kecupu.
nechápu: nahradím majonézu, ve které je tuk nahrazen pojidlem (vajíčko) a vodou, čistým tukem a vy tomu říkáte "dietní"? A kromě toho - právě v bramborovém salátu je spousta součástí "dietních" a kaloricky méněcenných, celá ta zelenina například... tak snad trocha té majonézy tomu neuškodí. Rozhodně nebudu salát kazit nějakou zakysanou smetanou nebo jinými... echm... má to snad chutnat, když to bude blivajz, tak se s tím rovnou nemusím dělat...
asi tak. Navíc hned ze začátku s těma salátovejma zálivkama píšou, že ve 100 ml je denní dávka tuku - ale copak sníte na misku salátu 100 ml tý zálivky