Diskuze

VIDEO: Kečup, majonéza, nebo hořčice? Jak vybírat dochucovadla

Tučná majonéza, sladký kečup, plnotučná hořčice. Zdálo by se, že v rámci zdravé výživy nemají tato dochucovadla v jídelníčku co dělat. Ale i mezi takovými výrobky je možné vybrat ty správné. Spolu s výživovými specialisty Karolínou Hlavatou a Petrem Havlíčkem vám v novém projektu "Vím, co jím" radíme, jak vybrat potraviny, které jsou prospěšné a neškodí zdraví. Už jsme probrali pečivo, tuky, šunku a sýr. Nyní jsou na řadě právě dochucovadla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejlepší kečup je ten, co vaří moje máma. Jenom rajčata, trocha cibule a trocha nezbytného koření (sůl, trocha cukru a trocha pepře). Pak to propasíruje, dá do sklenic a zavaří. Máme luxusní kečup z opravdových rajčat. Mňam.

0 0
možnosti

Více NEŽ, paní redaktorko. :-P

3 0
možnosti
Foto

To jsou rady, místo kečupu používat protlak ;-D

4 0
možnosti

Úplně nejlepší je jejich "Databáze potravin s certifikací Vím co jím" - Vypadá to tam jak v e-shopu AHOLDU a Unileveru :-D

4 1
možnosti
Foto

Taky jsem se tam podívala a divila jsem se, že zrovna Albert má takovou reklamu. Asi se nedá věřit ani tomu ;-€;-O

0 1
možnosti

Nejchutnější " Light "  je grilované vepřové koleno a k tomu vychlazená Plzeň. Na to ještě nikdo neumřel.

10 4
možnosti

To se dost šeredně mýlíte; právě na tohle umírá většina Čechů. Žeru to samozřejmě taky, ale nemám u toho pitomě chlapácké kecy, že největší borec s největšíma gulema musí chlastat rum, kouřit startky bez filtru a snídat bůček, jinak je to buznička.

10 3
možnosti

Heja, a co znamená "light" ? Pokud z něčeho uděláte light, tak už to není to, co to mělo být a je otázka, zda to vůbec jíst.

4 2
možnosti

......jak tak koukám, tak se nám tady etabluje nová značka "kvality" založená na čistě podnikatelskách aktivitách pana Svobody, který je majitelem nejedné společnosti zabývající se marketingem a reklamou (ta samá firma, která, pro tento projekt vytvořila stránky) a pochybuju, že by marketing a propagaci dělala v budoucnu jiná firma než Focus Agency a Sphere Studio. Tak hlavně, že budu vědět, co jíme :-)

2 2
možnosti

A89x66e30l 98M54a62r58a60n

5. 2. 2013 9:52

Mam pocit, ze mnohem lepsi nez se inspirovat "radami" takovychto vyzivovych expertu je lepe inspirovat se kucharskym umenim zemi, ktere opravdu maji chutnou a zdravou kuchyni a i na jejich obyvatelich je to videt. Inspirovat se necim z Francie, Italie, Japonska......muze byt mnohem zdravejsi a hlavne nesrovnatelne chutnejsi :-)

10 1
možnosti

nejlepsi je kecup domaci.. a to zvladnete i z kupovanych rajcat, tam sice nevite, cim jsou strikana, ale vite, co davate do kecupu.

2 0
možnosti

nechápu: nahradím majonézu, ve které je tuk nahrazen pojidlem (vajíčko) a vodou, čistým tukem a vy tomu říkáte "dietní"? A kromě toho - právě v bramborovém salátu je spousta součástí "dietních" a kaloricky méněcenných, celá ta zelenina například... tak snad trocha té majonézy tomu neuškodí. Rozhodně nebudu salát kazit nějakou zakysanou smetanou nebo jinými... echm... má to snad chutnat, když to bude blivajz, tak se s tím rovnou nemusím dělat... Rv

13 1
možnosti

asi tak. Navíc hned ze začátku s těma salátovejma zálivkama píšou, že ve 100 ml je denní dávka tuku - ale copak sníte na misku salátu 100 ml tý zálivky? 8-o

3 0
možnosti