Diskuze

Když nemocný kýchne, vir letí 1,5 metru. Jak odolat chřipce?

Všichni ve vašem okolí jsou nemocní a vy se snažíte "přežít". Pokud chcete snížit riziko, že v době chřipkové epidemie onemocníte, zvykněte si na časté mytí rukou a větrání. Šíření viru vzdušnou cestou nejde nikdy stoprocentně zabránit, ale pokud budete dodržovat základní pravidla, bude se nejen u vás doma chřipka šířit obtížněji.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak odolat chřipce ? Úplně jednoduše - dejte se očkovat

0 3
možnosti

Ockovani je jedna s nejvetsich konspiraci v dejinach lidstva.

3 0
možnosti

Většinu běžných viróz a nemocí zažene tento jídelníček (za předpokladu, že k tomu člověk pořádně leží): snídaně - chleba s máslem/sádlem a syrovou cibulí. Svačina - ovoce s vitamíny a svařák nebo zázvorový čaj. Oběd - bramboráky s kyselým zelím. Svačina - ovoce. Večeře - topinky s česnekem. Po 3 dnech prchnou bacily (a někdy i sousedi :-) Testováno na lidech :-)

3 0
možnosti

Vysvětlení: důležitý je maximální podíl syrového česneku a cibule, což jsou přírodní antibiotika + posilují imunitu. Při infekcích dýchacích cest ještě děláme česnekové "korále" kolem krku, aby se léčivé látky dostaly dýcháním rovnou na místo určení. Kysané zelí - obsahuje poměrně hodně vitamínu C domácího (středoevropského) zdroje, které tělo umí zpracovat lépe než zdroje např. z tropického pásu (citrusy, kiwi apod.). A pokud pro to nejsou zvláštní důvody (malé dítě, člověk nemocný ještě něčím jiným), pak také netlumit horečku. Horečka je nástroj, kterým tělo bojuje proti infekci; umělým sráženám pokaždé, když teplota vyleze lehce nad 37 C, vlastně tělu bráníte, aby bojovalo.

Zdravý člověk s tímto režimem infekci do 3 dní potlačí sám, bez pomoci chemie. S lékaři konzultujeme, až když to trvá déle než ty 3 dny. Ale to je velmi výjimečné :-)

0 0
možnosti

Viru jsem se neubranila. Ale aspon to mam jiz za sebou.

0 0
možnosti

Babské rady v období chřipek - jednou týdně pořádný kuřecí nebo slepičí vývar, šťáva z citrusů (nejlépe mix z pomerančů, grepu a citronu), na stole v kuchyni ošatka s cibulí. Prý slupka od cibule pohlcuje bacil :o)). Ale u nás to tak funguje již roky.

0 0
možnosti