Diskuze

Letos zkuste třeba kapří hranolky, říká gurmán Pavel Maurer

"Kapra jsem bohužel jedl většinou špatně udělaného, bahňáka, rozměklotinu. Musím říct, že znám málo restaurací, které umějí udělat dobrého kapra. Je to naše ostuda," říká známý profesionální gurmán Pavel Maurer.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Letos zkuste třeba kapří hranolky" Děkuji nechci. A nechte si laskavě své přemoudřelé rady vynášené rozkazovacím způsobem pro někoho, kdo vám to sežere, doslova... Já kapry ani hranolky totiž nežeru. Rv

0 1
možnosti

Gurmán? Snad gurmet, ne? :-)

2 1
možnosti

M90a30r63t71i62n 48F89i58l66a

23. 12. 2012 23:07

Nemůžeš přece po novinářích chtít, aby rozuměli tomu, co píšou ;-) Základní pravidlo zní: Když cizím slovům nerozumím, tak je nepoužívám...

1 0
možnosti

P43e31t54r 29H36a33h26n

23. 12. 2012 15:55

Jenže se zapomnělo, že Šupina i Šupinka jsou do kvality již minulostí. Nějakou dobu to běželo setrvačností po tragické autonehodě majitelů, ale dnes už je sázkou do loterie si tam něco objednat. A jejich druhá specialita - kapří špíz - už se vůbec vytratila...

0 0
možnosti