Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Letos zkuste třeba kapří hranolky, říká gurmán Pavel Maurer

"Kapra jsem bohužel jedl většinou špatně udělaného, bahňáka, rozměklotinu. Musím říct, že znám málo restaurací, které umějí udělat dobrého kapra. Je to naše ostuda," říká známý profesionální gurmán Pavel Maurer.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J84i16n78d98ř87i36c60h 18T35u90č42e26k 3802475386705

"Letos zkuste třeba kapří hranolky" Děkuji nechci. A nechte si laskavě své přemoudřelé rady vynášené rozkazovacím způsobem pro někoho, kdo vám to sežere, doslova... Já kapry ani hranolky totiž nežeru. Rv

0/−1
25.12.2012 16:39

K22a30r63o15l90í69n50a 30K16y40s14e81l55o90v16á 9122782261495

Gurmán? Snad gurmet, ne? :-)

+2/−1
23.12.2012 17:00

M71a62r29t17i40n 23F11i22l21a 5342311213136

Nemůžeš přece po novinářích chtít, aby rozuměli tomu, co píšou ;-) Základní pravidlo zní: Když cizím slovům nerozumím, tak je nepoužívám...

+1/0
23.12.2012 23:07

P35e10t60r 19H86a71h19n 1253659576928

Jenže se zapomnělo, že Šupina i Šupinka jsou do kvality již minulostí. Nějakou dobu to běželo setrvačností po tragické autonehodě majitelů, ale dnes už je sázkou do loterie si tam něco objednat. A jejich druhá specialita - kapří špíz - už se vůbec vytratila...

0/0
23.12.2012 15:55







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.