Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Vepřová, telecí i jehněčí. Ty nejlepší nedělní pečeně

Pořádný kus masa a dost času. To vám stačí na to, abyste zaplnili žaludky celé rodiny a ještě sklidili chválu za své kuchařské umění. Podzim je navíc pro taková sytá jídla ideální dobou. Zahřejí zevnitř a zlepší náladu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J72a51n 83K38o62m26á16r25e58k 5315848509783

co je to mangold??

0/0
17.11.2012 11:48

T46e51r20e54z76a 30H52o56l33á 4634113473947

proč nemrknete na Google? :)

0/0
17.11.2012 16:45







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.