Diskuze

Jak uctít svatého Martina? Nejen husou a vínem, ale třeba pštrosem

Už v neděli v jedenáct dopoledne to vypukne. Budou se koštovat mladá svatomartinská vína, která letos budou svěží, harmonická a s decentní kyselinkou. K nim se o tomto víkendu bude skvěle hodit pořádně vypečená svatomartinská husa, ale na své si přijdou i milovníci sýra nebo klobásek. Tipy, kde si dobře pochutnat nejen tuto sobotu a neděli, pro vás vybral Gastronaut.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Měl tady někdo pštrosa? Zajímalo by mě, jak to chutná, jestli je to jako tradiční bílé maso..

0 0
možnosti

J68a33n 63N47o83v11á20k

9. 11. 2012 16:50

Je to jiné, než klasické drůběží, u pštrosa afrického se podobá spíš hovězímu. A také je rozdíl mezi pštrosem africkým a australským Emu (možná se jí i jihoamerický Nandu, ale nevím jestli v ČR).

1 0
možnosti