Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Jak na zvěřinu? Šéfkuchaři vám poradí, co s jelenem nebo kancem

Zvěřina je jedním z nejlákavějších symbolů podzimu. Je navíc nejen chutným zpestřením našeho jídelníčku, ale také je dietní a zdravá. Její příprava přitom není zdaleka tak složitá, jak by se mohlo zdát. Nechte si poradit od tří zkušených šéfkuchařů, jak na to.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T72o16m25á73š 40M42a36r59n97ý 2950178955646

Zvěřina je výborná na jakýkoliv způsob. Za nejlepší zvěřinu považuji pečeného bažanta se slaninou a divokým kořením, zaječí zadek se smetanou omáčkou a knedlíčkem, klasickou svíčkovou ze srnčího krku a plecka a pak samozřejmě klasický jelení biftek a kančí hřbet jako přírodní medailonky :-P

0/0
1.11.2012 11:18

Alowen

Velmi dobré je zvěřinu naložit na svíčkovou. Takové mladé srnčí, to je panečku lahůdka, mňam

0/0
1.11.2012 10:26







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.