Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Švestky třikrát jinak: marinované, jako omáčka k masu i v perníku

Jednou z nejbáječnějších chutí podzimu jsou švestky, slívy neboli kadlátka. Nejlepší jsou samozřejmě čerstvě utržené ze stromu, ale když se úroda vydaří, najdou spoustu využití v kuchyni. A to nejen do buchet nebo povidel, ale třeba také jako rafinovaný předkrm nebo v podobě omáčky k masu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

trasa G brněnského metra

Jedině na qas ...

:-P

0/0
9.10.2012 9:22

tryskomys

Nejlepší švestky

jsou v tekuté podobě. Teď už jsou všechny v bečce:-) článek vyšel se zpožděnímRv

0/0
6.10.2012 22:12

viny.had

Jedině v přepálené čiré podobě.

;-DR^

0/0
6.10.2012 18:10

hlista

vždyť už je

dávno po švestkách :-P

+5/0
6.10.2012 15:11

st.1

Re: vždyť už je

jj už ani není co do sudu

0/0
6.10.2012 22:10

bubakovababa

kdo přišel

na to že nejlepší je čerstvě utržená ze stromu ????

0/0
6.10.2012 13:37

DrPrHrBr

Re: kdo přišel

Blbost! Je to nevypeckovaný, plný cukru....

0/0
7.10.2012 19:46

ach jooo

susene?

To ma fakt vyznam - kdyz je nadbytek cestvych svestek, tak udelame clanek s recepty ze svestek susenych, kterych je po cely rok hafo.

0/0
6.10.2012 11:16

martas38

Re: susene?

Nadbytek čerstvých? Nám už skoro měsíc kvasí v sudu. Ten článek přišel s křížkem po funuse.

0/0
6.10.2012 11:18

ach jooo

Re: susene?

Njn, vetsina takovych "kvasilu" se u nas vrha ovocnaky s prvnim naznakem dozravanim, aby mu to driv neotrhal soused.

0/0
6.10.2012 12:29

martas38

Re: susene?

Nemusíš mně učit dělat mač kemo.

0/0
7.10.2012 19:27







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.