Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Polévka gazpacho

Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J29a79n 17K69r25u38p77k94a 4896498135162

Gazpacho je fajn, ale vic mi (i rodine) chutna salmorejo (vlastne to je jednodussi gazpacho bez cibule (a mandli)). Na horke letni dny je to idealni :-) 1) Poprve slysim, ze se do gazpacha davaji mandle, ale sto lidi ... 2) Rajcata doporucuji oloupat, rozdil v jemnosti je velmi patrny, 3) "Dozdobit" se to da ruznymi zpusoby, i vajickem varenym natvrdo, tunakem, starym kozim syrem apod.

+1/0
8.7.2015 8:26

T46o70m17á71š 61S18m11é16k15a61l 4637881349793

"Ta polevka je studena! Ohrejte ji!" Rimmer

+13/0
8.7.2015 8:07

M22a41r63i76e 38D54a31n34č78á93k89o70v76á 5905788653716

Rimmre, jsi jen hologram, stejně bys ji nesněd´:-)

+1/0
8.7.2015 9:37

J63i67ř34í 95F49r91o45l44e48c 7555544492667

A pak si dame panaka... horkyho? :-D

+1/0
8.7.2015 19:22

T70o16m62á19š 75J23u15r64e68č90k73a 3813932789263

Já se budu smát zatímco ty budeš srkat svou vařící polévku Gaspáčo;-D

+1/0
9.7.2015 7:59







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.