Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Polévka gazpacho

Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J34a85n 83K75r13u13p10k78a 4976348205432

Gazpacho je fajn, ale vic mi (i rodine) chutna salmorejo (vlastne to je jednodussi gazpacho bez cibule (a mandli)). Na horke letni dny je to idealni :-) 1) Poprve slysim, ze se do gazpacha davaji mandle, ale sto lidi ... 2) Rajcata doporucuji oloupat, rozdil v jemnosti je velmi patrny, 3) "Dozdobit" se to da ruznymi zpusoby, i vajickem varenym natvrdo, tunakem, starym kozim syrem apod.

+1/0
8.7.2015 8:26

T94o66m55á68š 57S56m26é84k85a73l 4717381779543

"Ta polevka je studena! Ohrejte ji!" Rimmer

+13/0
8.7.2015 8:07

M60a90r77i54e 39D74a56n64č40á83k40o98v25á 5355438433926

Rimmre, jsi jen hologram, stejně bys ji nesněd´:-)

+1/0
8.7.2015 9:37

J95i32ř42í 96F18r19o18l51e36c 7845914572947

A pak si dame panaka... horkyho? :-D

+1/0
8.7.2015 19:22

T18o39m24á22š 35J54u48r33e77č54k12a 3203352559533

Já se budu smát zatímco ty budeš srkat svou vařící polévku Gaspáčo;-D

+1/0
9.7.2015 7:59







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.