Ona

Diskuze

Poklady naší kuchyně aneb Šumava na talíři, to je kuba nebo zelníky

Dolů na jih Čech se nejezdí jen na kola a běžky. Lidé s mlsnými jazyky dobře vědí, že tady v tom koutě země se dají ochutnat jedinečná jídla, nasbírat zásoby hub a nakoupit dobrý med.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mražená spermie

18. 7. 2012 0:13
***

Do kulajdy patří z hub především lišky.

0 0
možnosti

evelines

17. 7. 2012 16:14
do kulajdy

rozhodne nepatri kopr!!!!!

0 0
možnosti

Tortue

17. 7. 2012 16:28
Re: do kulajdy

jak u koho...

0 0
možnosti

pavlik12

17. 7. 2012 10:19
Hospůdka U Štepána

Jako zapřísáhlý odpůrce hovězího jsem se nechal nalákat s tím, že "tam určitě budou mít i něco co jíš".

Dost nemile mne překvapilo "Pohlreichovské" menu s 10 položkami a konec. bohužel se tenhle trend po ČR šíří jak mor. Nakonec vylučovací metodou něco vybráno a najedl jsem se.

Nicméně restaurace takto věhlasná by mohla mít alespoň větranou terasu a příjemější obsluhu...

1 1
možnosti

Viktorie01

17. 7. 2012 10:38
Re: Hospůdka U Štepána

A co je na tomhle menu špatnýho? nemyslím jen U Štěpána, ale obecně. Já osobně spíš nesnáším pětistránkový jídelní lístek, kde se neorientuju a nakonec nevím, co vlastně chci.

7 1
možnosti

Politicky aktivní spermie

17. 7. 2012 10:19
Kulajda

Minulý týden jsem se cestou na Šumavu stavil v Mrákotíně na jídlo, objednal jsem si kulajdu a jaké bylo moje překvapení, že v ní nebyly houby. To samé mám v práci, kde podávají kulajdu bez hub a na můj dotaz, proč tomu tak je, mi řekli, že vaří podle norem... Jinak co mohu výrazně nedoporučit, tak ve Špičáku v hotelu Karl neumí dršťkovou, takže tam už nikdy více :-/

0 0
možnosti

Yesname

17. 7. 2012 11:57
Re: Kulajda

V hotelu Karl neumí nic... A ještě za to chtějí nadsazené částky.

1 1
možnosti

pilsener

17. 7. 2012 9:58
Zelníky?

Jaké proboha zelníky??? Na Šumavě přece odjakživa zelňáky! :-/

0 0
možnosti