- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jako zapřísáhlý odpůrce hovězího jsem se nechal nalákat s tím, že "tam určitě budou mít i něco co jíš".
Dost nemile mne překvapilo "Pohlreichovské" menu s 10 položkami a konec. bohužel se tenhle trend po ČR šíří jak mor. Nakonec vylučovací metodou něco vybráno a najedl jsem se.
Nicméně restaurace takto věhlasná by mohla mít alespoň větranou terasu a příjemější obsluhu...
A co je na tomhle menu špatnýho? nemyslím jen U Štěpána, ale obecně. Já osobně spíš nesnáším pětistránkový jídelní lístek, kde se neorientuju a nakonec nevím, co vlastně chci.
Minulý týden jsem se cestou na Šumavu stavil v Mrákotíně na jídlo, objednal jsem si kulajdu a jaké bylo moje překvapení, že v ní nebyly houby. To samé mám v práci, kde podávají kulajdu bez hub a na můj dotaz, proč tomu tak je, mi řekli, že vaří podle norem... Jinak co mohu výrazně nedoporučit, tak ve Špičáku v hotelu Karl neumí dršťkovou, takže tam už nikdy více
V hotelu Karl neumí nic... A ještě za to chtějí nadsazené částky.
Jaké proboha zelníky??? Na Šumavě přece odjakživa zelňáky!