Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Salát z grilovaného lilku

Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

I52v63a55n52a 10D47v55o22r49a79k76o82v50a 6625357210753

Já ho osušený naložím do oleje s nasekanými  bylinkami ( pažitka, bazalka, petrželka a určitě česnek nebo co dům dá), nechám chvilku " nasát" a pak ho fláknu na gril- paráda.

0/0
10.7.2015 18:41

K46a45t88e68ř63i91n79a 37V84a63š81á28k25o46v42á 5851512119955

Smetana netreba, grilovany lilek je vyborny sam o sobe :)

0/0
9.7.2015 17:16

H35e12l25e96n92a 24P29a25r88d57u80b31s32k21á 1749552731391

A kde je ten salát? Já vidím grilovaný lilek zakydaný kysanou smetanou....:-P

+3/0
9.7.2015 13:57

M97a59r82i28e 67D45a64n36č96á12k46o89v41á 5495668103196

tohle není salát, je to prostě grilovaný lilek :-)

+3/0
9.7.2015 8:39

P59a49v51l73a 49N47o13v32á 3555628419700

Tak tím grilovacím kořením jste to trochu zabili :-P

+1/0
9.7.2015 8:21







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.