- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
kromě zplodit z hoření jsou to také různé vůně, třeba vonné tyčinky nebo osvěžovače vzduchu. Náš nábytek a koberce atd například obsahují fomaldehyd. V britské učebnici ekologie je skutečně napsáno, že v rozvinutých zemích je vzduch často horší kvality doma než venku. Proto je nutné dobře větrat, omezit používání osvěžovačů vzduchu a kupovat kvalitní vybavení do domácnosti.
Pokud vás nezajíma, co mikrovnlka uděla s potravou pro vaše tělo, tak to ano.
Kolik tam mají olovnatých sloučenin nebo oxidů síry? Tohle ani nemá smysl komentovat. Britští vědci očividně dokáží vyzkoumat naprosto cokoliv, úplně kdekoliv s jakýmkoliv požadovaným výsledkem.
Možná je to tím, že nevíme úplně přesně, z jakých "polotovarů" a z jakých "surovin" vaří v Británii.
U nás si vybíráme jen takové, které nás zasytí, dodají tělu energii, ale neztlostneme a vše je přitom http://dobreazdrave.cz
bez těchto výzkumů bychom určitě zhynuli.
někde v předešlé diskusi se totiž řešila stará kamna do renovovaných (=zateplených) interiérů. A topit v nich šiškama.
Plynový sporák je přežitek. Dnes se stejně používá v kombinaci s elektrickou troubou a kdo nemá současně i plynové topení platí za těch pár kubíků neskutečně vysoké ceny a každý druhý rok může malovat kuchyni.
tohle mě přesně napadlo. Existují elektrické a indukční sporáky Ale na druhou stranu - existují digestoře a taky jeden úžasný výmysl, kterému se říká okno. A tím lze do bytu pustit čerstvý vzduch (no, otázka je, jak moc čerstvý, když člověk bydlí ve městě).
Já sama vařím na elektrice, ale mít tu možnost, pořídím si plyn
.. a co to tedy tihle 'vědci' vlastně zjistili? Když mám doma puch, vyvětrám si. Když jsem chlívátko a puch mi nevdí, nevětrám. Co je potřeba k tomu dodávat??:-D Někdo by chtěl určovat lidem, kdy musí vyvětrat?