- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Vela mladých sa "živilo" rohlíkmi a treskou v majonéze a colou.Na tom nič zaujímavého neni...
Na její původ kašlu. Ale že zpívá jako každá druhá a vlastně ani zpívat pořádně neumí, to je horší...
já jím běžně poledních 20 let jen suché rohlíky.....
Ja myslim, ze jeji pravou tvar jsme mohli vsichni videt ve Filmu LOVE
když jsou obzvláště vypečené. Ani tresku k tomu nepotřebuju...
Takovy rohlicek rozpeceny v troube vecer v 10pm ... MNAM! Take k nemu nic nepotrebuji!
nojo, ma typicky cernossky prijmeni, vidte? Proste Slovenka riznuta cikanskou a madarskou krvi. A je jedno, jaky ma puvod, spis by bylo dobre prestat belit lidi photoshopem a nechat je tak, jak vypadaji.
.. milujem rohliky s treskou, uz odmalicka. V cechach je bohuzial treska v majoneze dost odflaknuty produkt. Je to jedno z mala jedal ktore robia slovaci naozaj chutnejsie nez cesi.
Taky mňam! V Čechách se treska v majonéze vůbec nedělá tak jako na Slovensku, to se nedá ani přirovnat, ani chuťově, ani strukturou. V Čechách to není odfláknuté, ale je to prostě jiný produkt, rybí salát s majonézou, nahrubo krájený, kyselý. Když jsem na Slovensku, vždy si koupím tresku a rohlíky k tomu a hoduji.
chudinka malá, tak je mi jí líto...