- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
BBQ omáčka? tekutý kouř? Ještě nějaká umělá hmota?
Myslím, že to bylo loni v pořadu "Šéf na grilu". Tam Pohlreich (teda jestli to fakt bylo tam) dával dovnitř té placky masa plátek másla. Pak teprve na gril. No a my to zkusili a už to nechci dělat jinak... ještě teď mi tečou sliny, jak strašně to bylo dobrý :D Ale je fakt, že dietka to není :D
už lidé pochopí, že hamburger nepochází a Ameriky, ale z Německa?
v clanku je napsano ze je hamburger z USA? je tam jenom ze patri do americky kuchyne ...
housky na burger téměř nedají sehnat. Člověk si je musí sám upéct...
Housky na hamburger mají v každym supermarketu ...
Škoda, že v textu není zmínka o historii této "vlajkové lodě americké kuchyně".
Sadká houska musí být, aby zkaramelizovaný povrch po opečení nesákl sladké omáčky, majonézu, a další lahodné šťávičky. Když vidím děcka a -teens jak s vyvalenými kukadly hodují škálu těchto výrobků, tak si vždy vybavím pasáže z literatury o manipulaci s lidmi. Když mi člověk tvrdí že rajská je hnus, protože je sladká a pak jsi jde zahodovat hamburger , tak co si člověk o něm může myslet. A takových lidí je řada. Peníze se vydělávají na hloupých lidech. To platí v obchodě i v politice.
Je to hnus , velebnosti.
Jinak každému co jeho jest, dobrou chuť.
jen poznámku....majonéza se na opečenou housku dává proto, aby se šťávičky do housky nevsákly.....
"Mleté maso upravíme do tvaru hamburgeru (alespoň 1cm na výšku), osolíme, opepříme a dáme zprudka péct na gril."
Sul a pepr se davaji DO mleteho masa, aby se dobre promichaly, Nesypou se jen zevne na vytvarovany hamburger!
Sypou. Já to tak taky znám. Prostě to tak Američani dělají. Možná ne všichni a všude.
Jj, to bude dobrota. Vyrabi jedna firma na Ostravsku.